Primele secvențe din horror-ul The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Autor: Cosmin Aionita | 29.06.2020
Primele secvențe din horror-ul The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Bandai Namco Entertainment a publicat primele secvențe de gameplay din The Dark Pictures Anthology: Little Hope, cel de-al doilea titlu al antologiei horror realizate de Supermassive Games.

Începută anul trecut cu The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, antologia horror continuă cu o poveste nouă, de sine stătătoare: prizonieri în orășelul Little Hope, patru studenți și profesoara lor trebuie să scape de creaturile de coșmar care îi urmăresc printr-o ceață impenetrabilă.

O poveste horror ce poate fi abordată solo sau multiplayer

În The Dark Pictures Anthology: Little Hope, jucătorii vor avea ocazia de a-i controla, pe rând, pe toți cei cinci protagoniști, călătorind prin oraș în căutarea unei căi de scăpare.

Printre eroi, îl veți recunoaște pe cunoscutul actor Will Poulter (seria The Maze Runner, We’re the Millers, Black Mirror: Bandersnatch), pe care îl puteți admira și în primele secvențe din The Dark Pictures Anthology: Little Hope, de mai sus. De asemenea, vocea misteriosului The Curator va fi interpretată de actorul Pip Torrens.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope va păstra modurile multiplayer din primul episod al antologiei: Shared Story, în cadrul căruia doi jucători pot colabora online pentru a duce la bun sfârșit povestea, dar și Movie Night, unde până la cinci jucători pot parcurge povestea, pe rând, transferând controller-ul de la unul la celălalt.

Amânat din cauza pandemiei de COVID-19

Deși era așteptat inițial în vara acestui an, The Dark Pictures Anthology: Little Hope a fost amânat până în toamna lui 2020 din cauza condițiilor speciale impuse de pandemia de COVID-19.

Din cauza pandemiei de coronavirus, dar și pentru a respecta restricțiile impuse de autorități, încă din luna martie a acestui an cei peste 200 de angajați ai Supermassive Games au lucrat de acasă, iar adaptarea la această nouă metodă de lucru a necesitat o perioadă de timp.

Sursa: Bandai Namco Entertainment Europe YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News