Primul trailer pentru The Dark Pictures: House of Ashes, noul capitol din antologia horror

Autor: Cosmin Aionita | 25.05.2021
Primul trailer pentru The Dark Pictures: House of Ashes, noul capitol din antologia horror
Foto: Bandai Namco Entertainment

Bandai Namco Entertainment, alături de studioul Supermassive Games, au dezvăluit primul trailer oficial pentru The Dark Pictures: House of Ashes, cel de-al treilea capitol al seriei horror The Dark Pictures Anthology, după Man of Medan și Little Hope. Secvențele video de mai jos sunt acompaniate și de anunțul datei la care vom primi și primele extrase de gameplay din House of Ashes: 27 mai 2021, de ora 19:00 (ora României).

Teroare în deșert

The Dark Pictures: House of Ashes va beneficia de o poveste complet nouă, cu alte personaje față de episoadele anterioare ale antologiei. Acțiunea va avea loc de această dată în Irak, în anul 2003, unde agentul CIA Rachel King se alătură unei unități militare de elită într-un raid asupra unui laborator subteran de arme chimice, aflat în munții Zagros.

Sosind la coordonatele primite, unitatea se trezește într-o ambuscadă organizată de o patrulă locală condusă de sergentul Salim Othman. În timpul bătăliei, solul crapă din cauza unui cutremur, iar ambele tabere se găsesc îngropate în ruinele unui templu sumerian. Iar în întunericul de sub deșertul arab, o entitate malefică se trezește la viață.

Protagoniștii vor face descoperiri cutremurătoare și vor avea de luat decizii aproape imposibile, în încercarea de a naviga labirintul subteran și de a supraviețui amenințărilor străvechi.

The Dark Pictures: House of Ashes va fi lansat în 2021, în ediții pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și, în format digital, pentru PC.

House of Ashes
Foto: Bandai Namco Entertainment

Sursa: Bandai Namco Entertainment Europe YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News