Remake-ul Dead Space beneficiază de o versiune trial gratuită. Cum o puteți accesa

Autor: Cosmin Aionita | 16.05.2023
Remake-ul Dead Space beneficiază de o versiune trial gratuită. Cum o puteți accesa
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts oferă, prin Steam, o versiune trial gratuită a recentului remake Dead Space. Astfel, cei interesați pot încerca gratuit remake-ul realizat de Motive Studio vreme de 90 de minute, suficient cât să se convingă dacă își doresc sau nu să achiziționeze versiunea completă a jocului.

Acest trial gratuit va fi disponibil până pe 29 mai. Mai mult, tot până la acea dată, remake-ul Dead Space beneficiază de prețuri reduse cu 20% pe Steam: 49,99€ pentru ediția Standard și 55,99€ pentru cea Deluxe.

Pentru a descărca trial-ul gratuit Dead Space, porniți Steam, conectați-vă cu contul dvs. de Steam, căutați Dead Space pentru a accesa pagina de Steam a jocului și faceți click pe butonul “Play Now” din secțiunea “Try Dead Space – Free Trial”, marcată cu albastru, precum în imaginea de mai jos.

Dead Space trial

Acțiunea din acest joc are loc pe nava spațială UGS Ishimura, al cărei echipaj a fost infectat de un parazit extraterestru. Unul dintre puținii rămași în viață, inginerul Isaac Clarke trebuie să supraviețuiască acestui coșmar, în încercarea de a-și găsi iubita, Nicole Brennan, la rândul său prizonieră pe nava infectată. În calea sa stau creaturile necromorph, ce pot fi doborâte doar prin secționarea membrelor acestora. Remake-ul modern include și secvențe planificate pentru titlul original, însă eliminate înainte de lansarea acestuia.

De asemenea, în această nouă variantă, Isaac Clarke are și replici vorbite, fiind interpretat de Gunner Wright, același actor care a dat viață personajului în mai vechile Dead Space 2 și Dead Space 3.

Remake-ul Dead Space este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (EA App, Steam și Epic Games Store).

Sursa: Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News