Supermassive Games lucrează deja la viitorul joc al studioului. Ce gen va aborda

Autor: Cosmin Aionita | 06.09.2022
Supermassive Games lucrează deja la viitorul joc al studioului. Ce gen va aborda
Foto: Supermassive Games / Bandai Namco Entertainment

Într-un interviu acordat publicației VGC, Will Byles, directorul studioului Supermassive Games, a dezvăluit că următorul joc mare al studioului se află deja în dezvoltare. Și, deloc surprinzător din partea studioului care s-a făcut remarcat grație unor titluri precum Until Dawn sau The Quarry, vom avea parte din nou de un joc horror:

Nu vă pot spune foarte multe despre acest joc nou; dar am început să lucrăm la el. Din nou, va fi același gen de titlu horror, vom rămâne în această arie. Este echivalent în ceea ce privește dimensiunile cu The Quarry… și cam atât va pot spune momentan fără să vă stric surpriza.

Supermassive Games și-a câștigat renumele cu Until Dawn, joc pentru care a câștigat și un premiu BAFTA, continuând mai apoi cu episoadele antologiei The Dark Pictures Anthology, precum și cu recentul The Quarry. Momentan, studioul finalizează ultimul capitol din antologie – The Dark Pictures: The Devil in Me – și a pornit dezvoltarea acestui nou joc.

Recent, studioul Supermassive Games a fost cumpărat, în întregime, de compania Nordisk Games.

The Dark Pictures: The Devil in Me urmează să fie lansat pe 18 noiembrie 2022, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: VG247

Urmărește Go4Games.ro pe Google News