The Dark Pictures Anthology: Little Hope, încă un joc amânat din cauza pandemiei de COVID-19

Autor: Cosmin Aionita | 15.06.2020
The Dark Pictures Anthology: Little Hope, încă un joc amânat din cauza pandemiei de COVID-19

The Dark Pictures Anthology: Little Hope, cel de-al doilea titlu al antologiei horror începute anul trecut cu The Dark Pictures Anthology: Man of Medan, era așteptat în vara acestui an. Din păcate, din cauza condițiilor speciale impuse de pandemia de COVID-19, The Dark Pictures Anthology: Little Hope a fost amânat.

Prin intermediul contului oficial de Twitter al seriei, Pete Samuels, CEO al studioului Supermassive Games, a oferit detalii referitoare la motivele ce au determinat această amânare. Pe scurt, din cauza pandemiei de coronavirus, dar și pentru a respecta restricțiile impuse de autorități, încă din luna martie cei peste 200 de angajați ai Supermassive Games lucrează de acasă, iar adaptarea la această nouă metodă de lucru a necesitat o perioadă de timp.

Mai mult, pentru realizarea acestui tip de jocuri, cei de la Supermassive Games sunt dependenți și de alți factori, precum disponibilitatea studiourilor în care au loc filmările, a actorilor etc. Și, având în vedere că prima prioritate a devenit siguranța și sănătatea tuturor celor implicați în procesul de producție a noului joc The Dark Pictures Anthology: Little Hope, s-a luat ca acesta să fie amânat până în toamnă.

Patru studenți și profesoara lor, prizonieri în orășelul Little Hope

Acest al doilea episod al antologiei va beneficia de o poveste nouă, de sine stătătoare: prizonieri în orășelul Little Hope, patru studenți și profesoara lor trebuie să scape de creaturile de coșmar care îi urmăresc printr-o ceață impenetrabilă. Călătorind prin oraș în căutarea unei căi de scăpare, cei patru vor afla care este originea evenimentelor malefice din jurul lor și ce legătura au ei cu aceasta.

Astfel, jucătorii vor avea ocazia de a-i controla, pe rând, pe toți cei cinci protagoniști, unul dintre aceștia urmând să fie interpretat de cunoscutul actor Will Poulter (seria The Maze Runner, We’re the Millers, Black Mirror: Bandersnatch). De asemenea, vocea misteriosului The Curator va fi interpretată de actorul Pip Torrens.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope va păstra modurile multiplayer din primul episod al antologiei: Shared Story, în cadrul căruia doi jucători pot colabora online pentru a duce la bun sfârșit povestea, dar și Movie Night, unde până la cinci jucători pot parcurge povestea, pe rând, transferând controller-ul de la unul la celălalt.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope a fost amânat până în toamna lui 2020, jocul urmând să-și facă apariția în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

din cauza condițiilor speciale impuse de pandemia de COVID-19, The Dark Pictures Anthology: Little Hope a fost amânat.

Sursa: The Dark Pictures Anthology Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News