The Quarry a fost finalizat și va fi lansat la timp. Ce aduce nou această aventură horror

Autor: Cosmin Aionita | 03.05.2022
The Quarry a fost finalizat și va fi lansat la timp. Ce aduce nou această aventură horror
Foto: 2K Games

Studioul Supermassive Games a anuntat, prin intermediul contului oficial de Twitter, că jocul The Quarry a atins stadiul Gold. În limbaj de specialitate, acesta este termenul utilizat pentru a indica faptul că dezvoltarea unui joc a fost finalizată, iar acesta este pregătit pentru fi trimis către fabrici, pentru a fi multiplicat și trimis spre magazine.

The Quarry a fost conceput drept o nouă aventură horror unde deciziile luate pot modifica firul poveștii, în stilul precedentelor jocuri ale studioului, precum Until Dawn sau antologia Dark Pictures. Producătorii au cooptat o serie de actori cunoscuți: David Arquette (Scream), Ariel Winter (Modern Family), Justice Smith (Jurassic World), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Aliens) sau Lin Shaye (A Nightmare on Elm Street).

186 de finaluri posibile

Povestea din The Quarry se învârte in jurul taberei Hackett’s Quarry, unde, la sfârșitul verii, participanții decid să dea o mega-petrecere, cu acordul reprezentanților din rândul elevilor. Lucrurile nu merg însă conform planului. Vânați de localnici misterioși însetați de sânge, precum și de o entitate misterioasă, adolescenții vor trece rapid de la flirturile nevinovate la o cursă pentru supraviețuire, în care fiecare decizie luată poate face diferența dintre viață și moarte.

Veți putea juca cu fiecare dintre cei nouă reprezentanți ai elevilor din conducerea taberei, existând șanse ca fiecare să aibă un rol determinant în desfășurarea poveștii sau, dimpotrivă, să nu supraviețuiască până a doua zi. Producătorii promit nu mai puțin de 186 de finaluri posibile, în funcție de hotărârile luate pe parcursul poveștii.

Death Rewind, o premieră pentru astfel de jocuri

De asemenea, spre deosebire de precedentele jocuri de la Supermassive Games, The Quarry va beneficia de “Death Rewind”, o opțiune ce-ți va permite să derulezi timpul înapoi, pentru a evita uciderea unora dintre personajele principale. Această opțiune se va debloca abia după prima parcurgere a poveștii (sau în cazul în care aveți versiunea Deluxe Edition a jocului) și va oferi un număr de trei “vieți”, fiecare dintre acestea câte o ocazie de a întoarce acțiunea fix în momentul care decide moartea unuia dintre eroi.

Nu va lipsi nici modul multiplayer, unde până la opt jucători se vor putea organiza online pentru a parcurge aventura împreună. Alternativ, jocul va beneficia și de multiplayer local co-op, unde fiecare jucător va intra în pielea unuia dintre personaje.

The Quarry va fi publicat de 2K Games și urmează să fie lansat pe 10 iunie 2022, în versiuni pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, precum și pentru PC, prin Steam.

Sursa: Supermassive Games Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News