The Quarry, o nouă aventură horror de la producătorii lui Until Dawn

Autor: Cosmin Aionita | 21.03.2022
The Quarry, o nouă aventură horror de la producătorii lui Until Dawn
Foto: 2K Games

2K Games și studioul Supermassive Games (Until Dawn, antologia The Dark Pictures) au confirmat un parteneriat mai puțin așteptat, de pe urma căruia a luat naștere un nou joc: The Quarry.

Din nou cei de la Supermassive rămân fideli formulei care i-a consacrat, The Quarry fiind conceput drept o nouă aventură horror unde deciziile luate pot modifica firul poveștii. De aceasta dată însă, producătorii se pare ca au avut parte de un buget ceva mai generos, cooptând o serie de actori cunoscuți pentru acest titlu horror: David Arquette (Scream), Ariel Winter (Modern Family), Justice Smith (Jurassic World), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Aliens) sau Lin Shaye (A Nightmare on Elm Street).

Povestea din The Quarry se învârte in jurul taberei Hackett’s Quarry, unde, la sfârșitul verii, participanții decid să dea o mega-petrecere, cu acordul reprezentanților din rândul elevilor. Lucrurile nu merg însă conform planului.

Vânați de localnici misterioși însetați de sânge, precum și de o entitate misterioasă, adolescenții vor trece rapid de la flirturile nevinovate la o cursă pentru supraviețuire, în care fiecare decizie luată poate face diferența dintre viață și moarte.

Veți putea juca cu fiecare dintre cei nouă reprezentanți ai elevilor din conducerea taberei, existând șanse ca fiecare să aibă un rol determinant în desfășurarea poveștii sau, dimpotrivă, să nu supraviețuiască până a doua zi.

Nu va lipsi nici modul multiplayer, unde până la opt jucători se vor putea organiza online pentru a parcurge aventura împreună. Alternativ, jocul va beneficia și de multiplayer local co-op, unde fiecare jucător va intra în pielea unuia dintre personaje.

The Quarry va fi lansat destul de curând, jocul fiind așteptat pe 10 iunie 2022, pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, precum și pentru PC, prin Steam.

The Quarry
Foto: 2K Games

Sursa: 2K Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News