Peste 30 de minute de gameplay din viitorul titlu horror The Quarry

Autor: Cosmin Aionita | 11.04.2022
Peste 30 de minute de gameplay din viitorul titlu horror The Quarry
Foto: 2K / Supermassive Games

2K Games și Supermassive Games au publicat un segment extins de gameplay din The Quarry, viitorul titlu horror al studioului responsabil și pentru Until Dawn sau antologia The Dark Pictures.

Acțiunea se desfășoară în prologul jocului, atunci când Laura, unul dintre personajele centrale (interpretată de Siobhan Williams), și prietenul acesteia Max (Skyler Gisondo) ajung în Hackett’s Quarry Summer Camp, cu o noapte mai devreme decât programaseră inițial. Evident, cei care nu doresc spoilere, ar trebui să evite secvențele de mai jos.

The Quarry a fost conceput drept o nouă aventură horror unde deciziile luate pot modifica firul poveștii. Producătorii au cooptat o serie de actori cunoscuți: David Arquette (Scream), Ariel Winter (Modern Family), Justice Smith (Jurassic World), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Aliens) sau Lin Shaye (A Nightmare on Elm Street).

Tabăra de vară unde nimic nu este ceea ce pare a fi

Povestea din The Quarry se învârte in jurul taberei Hackett’s Quarry, unde, la sfârșitul verii, participanții decid să dea o mega-petrecere, cu acordul reprezentanților din rândul elevilor. Lucrurile nu merg însă conform planului.

Vânați de localnici misterioși însetați de sânge, precum și de o entitate misterioasă, adolescenții vor trece rapid de la flirturile nevinovate la o cursă pentru supraviețuire, în care fiecare decizie luată poate face diferența dintre viață și moarte.

Veți putea juca cu fiecare dintre cei nouă reprezentanți ai elevilor din conducerea taberei, existând șanse ca fiecare să aibă un rol determinant în desfășurarea poveștii sau, dimpotrivă, să nu supraviețuiască până a doua zi.

Nu va lipsi nici modul multiplayer, unde până la opt jucători se vor putea organiza online pentru a parcurge aventura împreună. Alternativ, jocul va beneficia și de multiplayer local co-op, unde fiecare jucător va intra în pielea unuia dintre personaje.

The Quarry va fi lansat destul de curând, jocul fiind așteptat pe 10 iunie 2022, pentru consolele PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, precum și pentru PC, prin Steam.

Sursa: 2K Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News