The Shore este un joc horror realizat de o singură persoană

Autor: Cosmin Aionita | 20.01.2021
The Shore este un joc horror realizat de o singură persoană

Ares Dragonis este un artist 3D din Grecia ce a acceptat o provocare dificilă: realizarea propriului joc video, de unul singur. Iar acest drum este aproape să ajungă la final, Ares Dragonis anunțând că The Shore, rezultatul eforturilor sale, este pe cale să fie lansat, prin intermediul Steam, pe 19 februarie 2021.

The Shore a fost gândit drept o aventură horror, puternic inspirată de scrierile autorului H.P. Lovecraft. Dintr-o perspectivă first person, eroul principal trebuie să exploreze mediul înconjurător și să rezolve o sumedenie de puzzle-uri. Eroul principal din joc este Andrew, un tată aflat în căutarea fiicei sale dispărute pe o insulă misterioasă. Pe parcursul misiunii sale, Andrew se va întâlni cu creaturi de coșmar și va fi nevoit să ducă o veritabilă bătălie pentru a-și menține sănătatea mintală.

Versiunea demo, disponibilă acum

Ares Dragonis a lansat deja un demo preliminar pentru The Shore, pe care toți cei interesați îl pot descărca gratuit de pe pagina oficială de itch.io a jocului. Atenție totuși, demo-ul prezintă o versiune mai veche a jocului și necesită un download de nu mai puțin de 13GB.

The Shore urmează să fie lansat pe 19 februarie 2021, în versiune pentru PC, prin intermediul Steam.

The Shore

Sursa: Steam, Itch.io, Bloody Disgusting

Urmărește Go4Games.ro pe Google News