Un nou joc Aliens va fi realizat cu ajutorul Unreal Engine 5

Autor: Cosmin Aionita | 18.07.2022
Un nou joc Aliens va fi realizat cu ajutorul Unreal Engine 5
Foto: 20th Century Games

20th Century Games a anunțat că va colabora cu studioul Survios pentru realizarea unui nou joc bazat pe franciza Aliens. Acest nou titlu este produs pentru PC și console, va oferi suport pentru VR și va fi realizat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 5.

Conform celor de la Survios, acest nou joc Aliens va fi un titlu single player intens, încadrat în genul action horror. Jocul va beneficia de o poveste originală, acțiunea urmând să fie plasată între primele două filme din serie (Alien și Aliens). În prim plan se va afla un soldat veteran, aflat în propria misiune de răzbunare împotriva extratereștrilor xenomorphi.

Din păcate, acest anunț nu a fost acompaniat de vreun screenshot, clip video sau trailer, lansarea acestui nou joc Aliens fiind încă departe.

Al doilea titlu Aliens aflat în dezvoltare

Colaborarea dintre 20th Century Games și Survios este al doilea joc Aliens aflat în dezvoltare, la Summer Game Fest 2022 fiind dezvăluit și Aliens: Dark Descent, un shooter isometric dezvoltat de Tindalos Interactive, care urmează să fie publicat de Focus Entertainment.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News