VIDEO: 11 minute de gameplay atmosferic din noul joc Layers of Fear

Autor: Cosmin Aionita | 21.03.2023
VIDEO: 11 minute de gameplay atmosferic din noul joc Layers of Fear

Bloober Team, studioul polonez responsabil pentru The Medium, dar și pentru recent anunțatul remake Silent Hill 2, a publicat un clip de peste 11 minute cu gameplay din Layers of Fear, noul titlu al seriei omonime începute în 2016. Și chiar dacă producătorii avertizează că secvențele de mai jos nu reprezintă calitatea jocului final, acestea va pot crea o idee destul de consistentă asupra modului în care va arăta și se va juca noul Layers of Fear.

Dezvoltat în colaborare cu Anshar Studios, Layers of Fear a fost dezvăluit în vara anului trecut sub numele de Layers of Fears, Bloober Team revenind, între timp, la titlul sub care seria a debutat.

După spusele producătorilor, noul joc este un horror psihologic construit pe fundația mai vechiului Layers of Fear, expansion-ului Inheritance și celui de-al doilea joc din serie. Poveștile au fost însă extinse, iar gameplay-ul îmbunătățit și îmbogățit.

Întreaga nouă experiență horror a fost reconstruită cu ajutorul Unreal Engine 5, jocul urmând să ofere suport pentru Ray Tracing, HDR și rezoluții de până la 4K.

Noul joc Layers of Fear va fi lansat în luna iunie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam și Epic Games Store).

Sursa: Bloober Team YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News