VIDEO: Alan Wake II – 11 minute de gameplay nou

Autor: Cosmin Aionita | 12.09.2023
VIDEO: Alan Wake II – 11 minute de gameplay nou
Foto: Remedy Entertainment

Colegii de la IGN au publicat un clip exclusiv ce prezintă nu mai puțin de 11 minute de gameplay nou din Alan Wake II. Astfel, în secvențele de mai jos, puteți admira porțiuni din cel de-al treilea capitol al jocului – Local Girl –, abordat alături de agenta Saga Anderson, unul dintre cele două personaje jucabile din Alan Wake II.

Spre deosebire de primul titlu din serie, Alan Wake II va beneficia de doi protagoniști, ambii jucabili pe parcursul campaniei sale. Pe de-o parte, îl vom avea pe Alan Wake, un scriitor prizonier într-o lume de coșmar de dincolo de universul nostru, care, în încercarea disperată de a evada, scrie o poveste întunecată, capabilă să afecteze realitatea lumii noastre.

De cealaltă parte o vom întâlni pe Saga Anderson, o agentă FBI cu o reputație de invidiat, capabilă să rezolve cazuri ce par, la prima vedere, imposibile. Anderson va sosi în orășelul Bright Falls pentru a investiga o serie de crime ritualice; aici, eroina va descoperi un manuscris horror, iar scrierile din acele pagini vor începe sa devină realitate.

Cei doi eroi vor fi nevoiți astfel să exploreze două realități diferite, conectate între ele prin metode pe care niciunul nu este capabil să le înțeleagă. Producătorii dau asigurări că, pentru a gusta povestea din Alan Wake II, nu este nevoie ca jucătorii să fi parcurs înainte primul joc din serie sau expansion-ul AWE pentru Control.

Alan Wake II va fi lansat pe 27 octombrie 2023, în versiuni digitale pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Epic Games Store).

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News