VIDEO: Alone in the Dark – Behind the Scenes cu actorii David Harbour și Jodie Comer

Autor: Cosmin Aionita | 20.02.2024
VIDEO: Alone in the Dark – Behind the Scenes cu actorii David Harbour și Jodie Comer
Foto: THQ Nordic

THQ Nordic și studioul Pieces Interactive au publicat noi trailere pentru viitorului joc Alone in the Dark, cea mai nouă iterație a seriei care a contribuit, în anii ’90, la nașterea genului „survival horror”. În primul dintre acestea, pe care îl puteți viziona un pic mai jos, actorii care dau viață celor două personaje principale din Alone in the Dark – David Harbour și Jodie Comer – vorbesc despre experiențele pe care le-au trăit pe parcursul procesului de dezvoltare a acestui joc.

Cel de-al doilea trailer, disponibil la finalul acestui articol, face un soi de mini-rezumat pentru întregul joc: tot ce vă doriți să știți despre Alone in the Dark, explicat în numai 60 de secunde.

Povestea va avea loc în New Orleans-ul anilor 1920, atunci când Emily Hartwood (interpretată de Jodie Comer) pleacă în căutarea unchiului său, apelând la ajutorul detectivului particular Edward Carnby (David Harbour, cunoscut din Strager Things). În aventura lor, cei doi vor ajunge la Derceto Manor, un azil pentru bolnavii mintali, care ascunde însă secrete terifiante. Atât Emily, cât și Edward vor fi personaje jucabile, povestea urmând să poată fi experimentată din perspectiva fiecăruia. Producătorii încurajează parcurgerea jocului de două ori, câte o dată cu fiecare personaj, pentru a experimenta tot ceea ce va avea de oferit Alone in the Dark.

La cârma noului joc Alone in the Dark se află studioul suedez Pieces Interactive, de scenariu fiind responsabil nimeni altul decât Mikael Hedberg, care a contribuit la capodopere ale genului horror precum Soma sau Amnesia: The Dark Descent. Povestea scrisă de Hedberg include personaje, locuri și teme din primele trei titluri ale seriei, în încercarea de a apropia acest titlu de fanii mai vechi.

Un alt nume cunoscut implicat in procesul de producție a acestui joc este Guy Davis, un artist și designer de creaturi care a colaborat în mod frecvent cu regizorul Guillermo del Toro. Davis este responsabil și pentru monstruozitățile lovecraftiene pe care Edward și Emily le vor înfrunta pe parcursul acestei aventuri. Pe lângă confruntările cu astfel de monștri, noul joc promite și secvențe de explorare pline de suspans, precum și puzzle-uri ce trebuie rezolvate pentru a progresa.

Alone in the Dark va fi lansat pe 20 martie 2024, în ediții pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam).

Sursa: THQ Nordic YouTube, PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News