VIDEO: Când va fi lansat noul joc din seria Layers of Fear

Autor: Cosmin Aionita | 21.02.2023
VIDEO: Când va fi lansat noul joc din seria Layers of Fear
Foto: Bloober Team

Bloober Team, studioul polonez responsabil pentru The Medium, dar și pentru recent anunțatul remake Silent Hill 2, a dezvăluit, prin intermediul unui nou trailer, data de lansare pentru Layers of Fear. Astfel, noul joc al seriei urmează să fie lansat în cursul lunii iunie a acestui an.

Dezvoltat în colaborare cu Anshar Studios, Layers of Fear a fost dezvăluit în vara anului trecut sub numele de Layers of Fears, Bloober Team revenind, între timp, la titlul sub care seria a debutat.

După spusele producătorilor, noul joc este un horror psihologic construit pe fundația mai vechiului Layers of Fear, expansion-ului Inheritance și celui de-al doilea joc din serie. Poveștile au fost însă extinse, iar gameplay-ul îmbunătățit și îmbogățit.

Întreaga nouă experiență horror a fost reconstruită cu ajutorul Unreal Engine 5, jocul urmând să ofere suport pentru Ray Tracing, HDR și rezoluții de până la 4K.

Noul Layers of Fear va fi lansat în luna iunie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam și Epic Games Store).

Layers of Fear
Foto: Bloober Team

Sursa: Bloober Team YouTube, Bloober Team

Urmărește Go4Games.ro pe Google News