VIDEO: Primele 18 minute din remake-ul Dead Space

Autor: Cosmin Aionita | 06.12.2022
VIDEO: Primele 18 minute din remake-ul Dead Space
Foto: Electronic Arts

Colegii de la IGN au publicat un clip ce prezinta primele 18 minute de gameplay din remake-ul Dead Space, secvențe ce ar trebui să fie foarte familiare pentru fanii jocului original.

Remake-ul Dead Space nu promite doar îmbunătățiri grafice: comparativ cu ediția originală, noua versiune va putea fi parcursă fără niciun fel de ecran de încărcare sau schimbare a unghiului camerei din care este redată acțiunea.

Trenul nu va mai fi astfel singura metodă de a te întoarce în secțiunile pe care le-ai vizitat deja: pentru a face mai palpitantă această revizitare a porțiunilor parcurse deja, de fiecare dată când vei trece printr-o locație, în remake-ul Dead Space, anumite elemente vor varia, precum luminile sau plasamentul inamicilor.

Precum în original, acțiunea va avea loc pe nava spațială UGS Ishimura, al cărei echipaj a fost infectat de un parazit extraterestru. Unul dintre puținii rămași în viață, inginerul Isaac Clarke trebuie să supraviețuiască acestui coșmar, în încercarea de a-și găsi iubita, Nicole Brennan, la rândul său prizonieră pe nava infectată. În calea sa vor sta din nou creaturile necromorph, ce pot fi doborâte doar prin secționarea membrelor acestora.

Remake-ul Dead Space va fi lansat pe 27 ianuarie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. Cerintele de sistem pentru versiunea de PC pot fi consultate aici.

Sursa: IGN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News