VIDEO: Trailer final pentru remake-ul Dead Space

Autor: Cosmin Aionita | 12.01.2023
VIDEO: Trailer final pentru remake-ul Dead Space
Foto: Electronic Arts

Electronic Arts și studioul Motive au publicat trailer-ul final pentru remake-ul Dead Space, înainte de lansarea oficială a jocului, așteptată spre sfârșitul acestei luni. De asemenea, cei care optează pentru plasarea unei precomenzi pentru noul Dead Space pe Steam vor primi si un exemplar al mai vechiului joc Dead Space 2.

Precum în original, acțiunea va avea loc pe nava spațială UGS Ishimura, al cărui echipaj a fost infectat de un parazit extraterestru. Unul dintre puținii rămași în viață, inginerul Isaac Clarke trebuie să supraviețuiască acestui coșmar, în încercarea de a-și găsi iubita, Nicole Brennan, la rândul său prizonieră pe nava infectată. În calea sa vor sta din nou creaturile necromorph, ce pot fi doborâte doar prin secționarea membrelor acestora.

Producătorii promit că în remake vor fi incluse și secvențe planificate pentru titlul original, însă eliminate înainte de lansarea acestuia. De asemenea, acest remake nu va include microtranzacții.

În această nouă variantă, Isaac Clarke va avea și replici vorbite, fiind interpretat de Gunner Wright, același actor care a dat viață personajului în mai vechile Dead Space 2 și Dead Space 3. De asemenea, în comparație cu jocul original, întregul remake Dead Space va putea fi parcurs fără niciun fel de ecran de încărcare sau schimbare a unghiului camerei din care este redată acțiunea.

Remake-ul Dead Space va fi lansat pe 27 ianuarie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. Cerințele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici.

Sursa: Dead Space YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News