VIDEO: Trailer nou și demo de gameplay pentru Alan Wake II la Gamescom 2023

Autor: Cosmin Aionita | 29.08.2023
VIDEO: Trailer nou și demo de gameplay pentru Alan Wake II la Gamescom 2023
Foto: Remedy Entertainment

Cu ocazia Gamescom 2023, Remedy Entertainment a lansat un nou trailer pentru Alan Wake II, un soi de „sneak peek” al ororilor pe care scriitorul titular le va întâlni pe parcursul acestui nou joc. Mai mult, studioul finlandez a prezentat la Gamescom 2023 un nou demo jucabil pentru Alan Wake II, acesta fiind redat în clipul de mai jos, alături de comentariile și explicațiile producătorilor.

Spre deosebire de primul titlu din serie, Alan Wake II va beneficia de doi protagoniști, ambii jucabili pe parcursul campaniei sale. Pe de-o parte, îl vom avea pe Alan Wake, un scriitor prizonier într-o lume de coșmar de dincolo de universul nostru, care, în încercarea disperată de a evada, scrie o poveste întunecată, capabilă să afecteze realitatea lumii noastre.

De cealaltă parte o vom întâlni pe Saga Anderson, o agentă FBI cu o reputație de invidiat, capabilă să rezolve cazuri ce par, la prima vedere, imposibile. Anderson va sosi în orășelul Bright Falls pentru a investiga o serie de crime ritualice; aici, eroina va descoperi un manuscris horror, iar scrierile din acele pagini vor începe sa devină realitate.

Cei doi eroi vor fi nevoiți astfel să exploreze două realități diferite, conectate între ele prin metode pe care niciunul nu este capabil să le înțeleagă. Producătorii dau asigurări că, pentru a gusta povestea din Alan Wake II, nu este nevoie ca jucătorii să fi parcurs înainte primul joc din serie sau expansion-ul AWE pentru Control.

Alan Wake II va fi lansat pe 27 octombrie 2023, în versiuni digitale pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Epic Games Store).

Sursa: PlayStation YouTube, GamersPrey YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News