Anthem va beneficia de două versiuni demo

Autor: Cosmin Aionita | 17.12.2018
Anthem va beneficia de două versiuni demo

Electronic Arts şi studioul BioWare au revenit asupra planului iniţial referitor la viitoarea versiune demo pentru Anthem, ce ar fi urmat să fie disponibilă doar pentru cei care plasau o precomandă pentru joc sau optau pentru un abonament plătit la serviciul Origin Access. Astfel, conform planurilor revizuite, Anthem urmează să beneficieze de două demo-uri, unul VIP şi unul cu acces normal.

Sesiunea demonstrativă VIP va avea loc în perioada 25 – 27 ianuarie 2019, şi accesul în cadrul acesteia, pentru toate cele trei platforme pe care jocul urmează să fie lansat, va fi condiţionat de plasarea unei precomenzi pentru Anthem sau de deţinerea unui abonament valabil la serviciile Origin Access (PC) sau EA Access (Xbox One). Cei care vor parcurge VIP demo-ul pentru Anthem vor primi şi un item in-game exclusiv ce va putea fi folosit în ediţia completă a jocului.

Vestea bună este legată de existenţa unui al doilea demo pentru Anthem, planificat pentru perioada 1 – 3 februarie 2019, accesul la acesta urmând să fie complet nerestricţionat, toţi cei interesaţi având posibilitatea astfel de a descarca şi încerca versiunea demonstrativă a jocului.

Cu această ocazie, a fost dezvăluită, prin intermediul unui nou trailer (disponibil mai sus), ediţia Legion of Dawn a jocului Anthem, ce va include armor pack-urile The Legion of Dawn, arma Light of The Legion, precum şi acces la demo-ul VIP. De asemenea, în clipul de mai jos, cei care nu aţi apucat să participaţi în sesiunea de testare alpha a jocului puteţi afla mai multe despre sistemul de echipamente şi progresie din Anthem, dar şi viziona câteva secvenţe de gameplay noi.

Anthem este aşteptat pe 22 februarie 2019, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News