Bethesda oferă o “compensaţie” pentru jucătorii de Fallout 76

Autor: Cosmin Aionita | 25.12.2018
Bethesda oferă o “compensaţie” pentru jucătorii de Fallout 76

Fallout 76 reprezintă una dintre cele mai “triste” apariţii din peisajul jocurilor video din 2018, primul pas al seriei în domeniul titlurilor multiplayer online dovedindu-se a fi un veritabil fiasco, cu o medie a notelor încasate în review-uri de doar 53 (din 100!), conform Metacritic. Evident, vânzările nu au fost nici pe departe cele aşteptate de publisher, Fallout 76 fiind oferit acum, la o lună de la apariţie, la preţuri cu mult reduse.

În plus, prin intermediul contului oficial de Twitter al companiei, cei de la Bethesda promit şi o “compensaţie” pentru cei care se vor conecta la serverele Fallout 76 până la finele acestui an: un exemplar digital al Fallout Classic Collection pentru PC. În acest pachet sunt incluse primul Fallout, Fallout 2 şi Fallout Tactics.

Oferta este valabilă indiferent de platforma pe care este rulat Fallout 76, inclusiv jucătorii de pe PlayStation 4 şi Xbox One urmând să primească colecţia Fallout pentru PC. Posesorii de Fallout 76 care s-au conectat în joc înainte de finalul acestui an îşi vor primi “recompensa” constând în Fallout Classic Collection în prima parte a lunii ianuarie 2019.

Fallout 76 este disponibil în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News