Blizzard a făcut anunțul: când se lansează World of Warcraft Shadowlands

Autor: Cosmin Aionita | 30.10.2020
Blizzard a făcut anunțul: când se lansează World of Warcraft Shadowlands

După o așteptare lungă, amplificată și de recenta amânare, Blizzard Entertainment a revenit, anunțând când se lansează World of Warcraft: Shadowlands, noul expansion pentru ceea ce rămâne, după atăția ani, cel mai popular joc de tip MMORPG.

Astfel, World of Warcraft: Shadowlands va deveni disponibil în țara noastră începând cu 24 noiembrie 2020, de la ora 1:00 dimineața (ora României). Cei care nu mai au răbdare până atunci vor putea încerca, de pe 10 noiembrie, un event in-game special conceput pentru a pregăti jucătorii de lansare, în care aceștia vor fi nevoiți să înfrunte o invazie Scourge.

De asemenea, după lansare, pe 10 decembrie, World of Warcraft: Shadowlands va primi primul raid – Castle Nathria –, ce-i va îndemna pe jucători sa exploreze adăpostul din Revendreth al lui Sire Denathrius.

Ediția de colecție World of Warcraft: Shadowlands este deja disponibilă pe piață

În ciuda faptului că World of Warcraft: Shadowlands va fi lansat abia pe 24 noiembrie 2020, singura ediție fizică a acestui expansion pack – World of Warcraft: Shadowlands Collector’s Edition – este deja disponibilă în magazinele de specialitate din România, începând cu 13 octombrie 2020.

Pe lângă o sumedenie de alte bonusuri, acest pachet Collector’s Edition include un cod pentru World of Warcraft: Shadowlands, ce va conferi acces la expansion pack atunci când acesta va fi disponibil.

Atunci când se lansează World of Warcraft: Shadowlands, pe 24 noiembrie 2020, expansion-ul va fi disponibil în versiuni pentru PC și Mac.

Sursa: World of Warcraft Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News