Când va debuta Season 4 din Fall Guys: Ultimate Knockout și ce aduce nou

Autor: Cosmin Aionita | 16.03.2021
Când va debuta Season 4 din Fall Guys: Ultimate Knockout și ce aduce nou

Fall Guys: Ultimate Knockout rămâne unul dintre cele mai populare titluri multiplayer ale momentului, fiind nominalizat și de Go4Games în lista noastră de recomandări privind cele mai bune jocuri ale anului 2020. Și iată că Fall Guys va face pasul, foarte curând, către cel de-al patrulea sezon de conținut suplimentar. Astfel, Fall Guys: Ultimate Knockout Season 4 va începe pe 22 martie 2021, pe PlayStation 4 și PC.

Fall Guys: Ultimate Knockout Season 4 va avea o tematică futuristă, producătorii promițând numeroase noutăți, precum astronauți, invadatori extratereștri, elemente cosmetice fluorescente, noi emote-uri, dar și șapte runde noi, alături de apariția misterioșilor Beans In Black.

Recent preluat de Epic Games

Fall Guys: Ultimate Knockout a fost realizat de studioul Mediatonic, parte a grupului Tonic Games Group, recent achiziționat de către Epic Games. Conform declarațiilor oficiale, această preluare nu va afecta cu nimic programul de dezvoltare și lansare a conținutului nou pentru acest joc.

Experiența din Fall Guys: Ultimate Knockout va fi disponibilă în continuare pe platformele existente (PC și PlayStation 4, dar și pe PlayStation 5 prin intermediul funcției de backwards compatibility). De asemenea, Fall Guys urmează să facă pasul, foarte curând, și către platformele Xbox și Nintendo Switch.

Sursa: Fall Guys Ultimate Knockout Site

Urmărește Go4Games.ro pe Google News