Ce modificări fundamentale va aduce Overwatch 2

| 25.05.2021
Ce modificări fundamentale va aduce Overwatch 2
Foto: Blizzard Entertainment

Vești bune pentru fanii ce așteaptă Overwatch 2! Blizzard Entertainment a organizat o sesiune video live unde a expus cele mai importante elemente și schimbări ce vor fi introduse de noul joc. De la eliminarea unui jucător din fiecare echipă în modul competitiv și până la noi abilități ale eroilor, Overwatch 2 va oferi gamerilor suficiente diferențe față de titlul original.

Una dintre cele mai importante modificări față de primul Overwatch va fi adusă modului PvP competitiv. Dacă în Overwatch 1 acest mod era reprezentat de două echipe, formate dintr-un număr de șase jucători, ei bine acum echipele vor fi formate din cinci jucători, Blizzard Entertainment eliminând câte un om de la fiecare echipă. Fiecare echipă va avea un personaj de tip tanc, doi jucători de suport și doi jucători de ofensivă. În Overwatch 2, fiecare erou va avea o abilitate pasivă, regăsită deja probabil în prima versiune a jocului.

Această actualizare elimină rolul celui de-al șaselea jucător, cel de tanc, însă producătorii i-au asigurat pe gameri ca le vor oferi eroilor o altă serie de puteri, echilibrând astfel forțele pe câmpul de bătălie. Astfel, jucătorii ce aleg eroul de tip tanc se vor concentra mai mult pe abilitățile proprii și mai puțin pe protejarea echipei. Restul eroilor vor fi echilibrați de asemenea în noul format de cinci versus cinci, cu noi roluri de atac și alte modificări aduse atributelor. Sesiunea video a evidențiat de asemenea și introducerea mai multor abilități pentru eroi.

Fiind vorba despre un joc nou, era de așteptat ca producătorul să adauge și hărți noi în Overwatch 2. Astfel, Blizzard a prezentat cinci noi hărți, cât și alte două pentru noul mod de joc Push. De asemenea, gamerii vor avea parte și de o nouă interfață a jocului, modificările concentrându-se foarte mult pe imagini mai clare pentru eroi.

Overwatch 2 a fost dezvăluite cu ocazia BlizzCon 2019, jocul aflându-se în dezvoltare pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC, fără a avea însă o data de lansare stabilită.

Sursa: PlayOverwatch.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News