Overwatch 2 a debutat la BlizzCon 2019

Autor: Cosmin Aionita | 04.11.2019
Overwatch 2 a debutat la BlizzCon 2019

Având în vedere că Overwatch a depăşit pragul de 50 de milioane de jucători, Blizzard Entertainment a ales BlizzCon 2019 pentru a anunţa următorul joc din această serie. Astfel, în Overwatch 2, jucătorii vor putea trăi povestea din spatele jocului prin intermediul unor misiuni co-op, intrând în pielea personajelor favorite pe care le pot acum dezvolta cu skilluri şi abilităţi noi. O nouă criză globală se conturează la orizont, astfel încât Winston, Tracer şi ceilalţi membri ai Overwatch se reunesc pentru a face faţă ameninţării din partea organizaţiei malefice Null Sector.

Misiunile de tip Story reunesc patru dintre eroii Overwatch, care împreună vor descoperi motivele din spatele atacurilor derulate de această organizaţie. În continuare, misiunile de tip Hero vor permite jucătorilor să-şi dezvolte personajele preferate, deblocând abilităţi şi îmbunătăţindu-le pe cele existente. Pentru a realiza toate aceste lucruri, Overwatch 2 vine cu o actualizare importantă a motorului său grafic, ce va permite dezvoltarea de hărţi noi mai mari pentru modul PvE, prezenţa mai multor inamici, dar şi un nivel mai ridicat de detalii al eroilor din joc.

Nu în ultimul rând, Overwatch 2 va adăuga mai mulţi eroi, precum şi mai multe hărţi în regiuni noi pentru universul Overwatch, dar şi un mod nou de multiplayer PvP numit Push.

Overwatch 2 nu îi va uita nici pe cei care deţin deja primul joc al seriei, toate hărţile, toţi eroii şi toate modurile de joc din Overwatch, precum şi obiectele cosmetice pe care jucătorii le-au deblocat deja, urmând să fie preluate în Overwatch 2. De asemenea, cei ce deţin deja Overwatch vor putea juca împreună cu cei care achiziţionează Overwatch 2 în modurile PvP.

Overwatch 2 se află în dezvoltare pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC, fără a fi dezvăluită însă o eventuală perioadă de lansare.

Overwatch 2Overwatch 2

Overwatch 2Overwatch 2

Overwatch 2Overwatch 2

Overwatch 2Overwatch 2

Overwatch 2Overwatch 2

Overwatch 2Overwatch 2

Overwatch 2Overwatch 2

Overwatch 2Overwatch 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News