Ce oferă noul patch 10.3 pentru PUBG

Autor: Vlad Ionescu | 12.02.2021
Ce oferă noul patch 10.3 pentru PUBG
Foto: Krafton

PlayerUnkown’s Battlegrounds (PUBG), unul dintre cele mai populare jocuri multiplayer, a primit un o nouă actualizare (patch-ul 10.3), producătorii rezolvând o parte dintre cele mai importante bug-uri ale titlului. În plus, utilizatorii au primit și o nouă serie de funcții, disponibile în modurile clasice ale jocului.

Actualizarea PUBG 10.3 este acum live pentru jucătorii PC. Patch-ul aduce îmbunătățiri și noi caracteristici, cum ar fi un nou sistem Weapon Sound Selection în joc. Începând cu elementele de bază, Karakin a obținut câteva remedieri generale de erori de pe hartă, pentru a ajuta la îmbunătățirea performanței, și un sistem de iluminare îmbunătățit.

Dezvoltatorii au adăugat, de asemenea, un sistem Weapon Sound Selection, ce le va permite jucătorilor să aibă câteva opțiuni atunci când selectează sunete active pentru anumite arme. De acum, M249, M416, Kar98k și SKS sunt câteva dintre armele incluse în acest sistem. Poate fi accesat verificând preferințele dvs. în Setări, secțiunea Audio.

Bug-uri rezolvate și alte îmbunătățiri

Prin acest update, producătorii de la PUBG le oferă utilizatorilor și șansa de a își exprima sentimentele de moment, permițând echipelor să folosească anumite emoticoane sincronizate cu colegii lor, sincronizarea fiind aplicată doar jucătorilor pe o rază de 15 metri fața de colegul de echipă. Fiecare emoticon va afișa numărul maxim de jucători care se pot sincronzia cu acesta, disponibil în meniul de personalizare. Un alt update adus de update-ul 10.3 este modificarea sistemului de reputație, acesta primind o nouă actualizare. Aceasta ajută la aplicarea unor pedepse mai permisive dacă unii gameri cu reputație bună părăsesc jocul, însă se aplică doar modurilor de joc obișnuite și nu celor ranked.

În plus, producătorii jocului s-au ocupat și de o parte de bug-uri ce țineau de zona gameplay-ului, respectiv UI/UX. Spre exemplu, s-a rezolvat problema în care respawn-urile nu funcționau corect în TDM, în timp ce pe ecranul de încărcare s-a rezolvat problema cu Key Guide-ul.

PUBG 10.3

Sursa: PUBG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News