Ce oferă noul sezon 11 din PUBG

Autor: Vlad Ionescu | 25.03.2021
Ce oferă noul sezon 11 din PUBG

În curând, popularul joc PUBG va intra în cel de-al 11-lea sezon, ce le va aduce gamerilor multe surprize: o hartă Paramo renovată, o nouă metodă de transport și multe alte obiecte adăugate odată cu acest update. Noul sezon va fi disponibil mai întâi pentru jucătorii de pe PC, în data de 31 martie 2021, urmând ca posesorii de console să primească actualizarea pe 8 aprilie.

Paramo a fost o hartă popular, de 33 de kilometri, plasată în zonele înalte ale Americii de Sud, introdusă inițial în sezonul 9 al jocului. Odată cu noul sezon, harta va fi adăugată din nou în joc, de data aceasta într-o versiune revizuită și îmbunătățită. Paramo va include, de asemenea, un sistem dinamic extins, care modifică repere majore între meciuri (precum ratele crescute de apariție a obiectelor în camera secretă). Pentru a îmbunătăți modul în care jucătorii urmăresc și evidențiază realizările din joc, sezonul 11 ​​va adăuga 10 medalii noi care pot fi câștigate atât în ​​jocul normal, cât și în cel competitiv. Utilizatorii vor putea să creeze și custom games pe această hartă.

Sezonul 11 vine cu o nouă metodă de transport!

În plus, sezonul 11 ​​va adăuga un element nou, o metodă de transport care va permite echipelor întregi să se deplaseze rapid în zone sigure folosind baloane Fulton. Aceste baloane vor decola și vor semnaliza un avion, ridicând astfel jucătorii care l-au apelat după 60 de secunde. Avionul va ridica până la patru jucători în aer și îi va duce în mijlocul Zonei Albe active, deși aceștia vor putea sări afară în orice moment după îmbarcare. Utilizarea acestui nou vehicul va atrage în mod evident atenția asupra jucătorilor, dar poate fi foarte eficient atunci când încercați să obțineți o poziție într-o zonă sigură.

Acest sezon 11 din PUBG se va desfășura timp de două luni, simultan cu Survivor Pass.

Sursa: PCGamesN

Urmărește Go4Games.ro pe Google News