Concurs: Căutăm 500 de fani Heroes of the Storm

Autor: Cosmin Aionita | 25.03.2015
Concurs: Căutăm 500 de fani Heroes of the Storm

Se pare că cele 250 de keys pentru Heroes of The Storm oferite în cadrul concursurilor noastre anterioare nu au fost suficiente pentru a “stinge setea” cititorilor Go4games. Astfel, revenim cu un nou concurs prin care oferim încă 500 de beta keys pentru cel mai nou joc al celor de la Blizzard Entertainment!

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii cu numele complet şi adresa de mail folosind formularul de mai jos. Cei mai rapizi vor primi pe adresa cu care s-au înscris un mail cu un beta key pentru Heroes of the Storm. Noul concurs se va desfăşura din nou pe durata a 5 zile (25, 26, 27, 30 şi 31 martie 2015), câte 100 de beta keys pe zi urmând să plece către primii 100 de înscrişi după postarea anunţului pe site.

De asemenea, odată cu înscrierea în concurs, vei primi newsletter-ul Go4games, zi de zi, cu cele mai importante ştiri din gaming.

Nu uita: pentru a avea şanse să fii printre primii 100 de participanţi ai unei zile şi a primi un beta key, urmăreşte-ne pe Facebook. Acolo vom posta anunţul imediat ce este publicat pe site. Dacă te mişti repede, ai şanse mari să fii printre primii. Acelaşi lucru e valabil şi pentru Twitter şi Google+.

Succes!

Regulament concurs.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News