Concurs Go4games: 150 beta keys pentru Heroes of the Storm

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 09.03.2015
Concurs Go4games: 150 beta keys pentru Heroes of the Storm

Concursul din luna februarie, prin intermediul căruia s-au putut câştiga 100 de key-uri pentru beta-ul Heroes of the Storm, a generat un interes enorm în rândurile cititorilor Go4games, chiar dacă nu toţi au apucat să intre în posesia unui astfel de premiu.

Astfel, revenim cu un nou concurs prin care oferim încă 150 de beta keys pentru Heroes of The Storm!

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii cu numele complet şi adresa de mail folosind formularul de mai jos. Cei mai rapizi vor primi pe adresa cu care s-au înscris un mail cu un beta key pentru Heroes of the Storm. Noul concurs se va desfăşura din nou pe durata a 5 zile, câte 30 de beta keys pe zi urmând să plece către primii 30 de înscrişi după postarea anunţului pe site.

De asemenea, odată cu înscrierea în concurs, vei primi newsletter-ul Go4games, zi de zi, cu cele mai importante ştiri din gaming.

Nu uita: pentru a avea şanse să fii printre primii 30 de participanţi ai unei zile şi a primi un beta key, urmăreşte-ne pe Facebook. Acolo vom posta anunţul imediat ce este publicat pe site. Dacă te mişti repede, ai şanse mari să fii printre primii. Acelaşi lucru e valabil şi pentru Twitter şi Google+.

Succes!

Regulament concurs.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News