Cum puteți folosi abilitățile agentului Reyna din Valorant

Autor: Vlad Ionescu | 09.06.2021
Cum puteți folosi abilitățile agentului Reyna din Valorant
Foto: Riot Games

Fiind un joc competitiv, Valorant le oferă gamerilor o serie de eroi ce vin împreună cu abilități foarte diversificate și puternice. Odată cu patch-ul 2.03, producătorul jocului le-a oferit gamerilor un personaj foarte ofensiv. Precum celelalte personaje de tip duelist din Valorant, și Reyna se axează foarte mult pe uciderea inamicilor și pe un stil de joc destul de agresiv.

Reyna este un personaj foarte agresiv, capabil să le ofere gamerilor recompense mari. Stilul de luptă este unul individual, agentul fiind limitat doar de îndemânarea gamerilor. Totuși, personajul are două „fețe”. Fără încredere și precizie, personajul poate trage cu ușurință propria echipă în jos. Folosită însă cum trebuie, Reyna poate deveni unul dintre cele mai puternice personaje din joc. Astăzi vom discuta despre cele mai importante abilități din joc, cât și modul de utilizare a acestora.

Leer (C)

Leer este una dintre cele mai importante abilități pe care Reyna le deține în Valorant. Are o rază infinită, oferindu-i potențialul de a limita vizibilitatea dușmanilor pe hartă. Această putere se aseamănă cu Paranoia Omen și Flashpoint din arsenalul lui Breach. Puterea este foarte dinamică, poate fi poziționată în orice unghi și este capabilă să “treacă” prin teren. Spre deosebire de alte puteri de acest tip din joc, Leer nu afecteaza personajul sau coechiperii. Poate fi utilizată și în scop defensiv, însă este mult mai productivă pe partea de atac.

Devour (Q)

Devour este o abilitate care reușește să redea sănătatea personajului după ce ucide un adversar. În plus, va oferi și o armură suplimentară în momentul în care puterea este activată. Reynar are nevoie de kill-uri în meci pentru a prospera, iar abilitatea Devour este ceea care îi conferă periculozitatea.

Dismiss (E)

O altă abilitate foarte bună a personajului este Dismiss, care reușește să o transforme într-un erou invulnerabil pentru o scurtă perioadă de timp, permițându-i utilizatorului să aștepte suportul oferit de colegii de echipă. Astfel, după o confruntare echilibrată, personajul își poate restabili viața cu Devour și poate să continue lupta, dar poate să și fugă cu Dismiss, repoziționând atacul.

Empress (X)

Empress îi oferă Reynei un foc foarte rapid, activând și îmbunătățind Devour și Dismiss. De asemenea, adversarii sunt mai ușor de văzut pe hartă pentru o scurtă perioadă de timp. După ce obțineți un kill, buff-ul se reîmprospătează, permițându-vă să continuați lupta.

Sursa: DotEsports.com

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News