EA și Respawn Entertainment anunță lansarea Apex Legends: Legacy

Autor: Cosmin Aionita | 05.05.2021
EA și Respawn Entertainment anunță lansarea Apex Legends: Legacy
Foto: Electronic Arts

Apex Legends, popularul joc de tip Battle Royale al Electronic Arts și Respawn Entertainment, a revenit cu cea mai importantă actualizare de până acum. Astfel, jucătorii pot accesa Apex Legends: Legacy și pot experimenta o modalitate de joc complet nouă, dar care păstrează viu spiritul Battle Royale: noul mod 3v3 permanent.

Noua legendă Valkyrie se alătură Apex Games, cu un jetpack și muniție balistică ce îi va ajuta pe jucători să domine lupta în aer. Nu va lipsi nici noul arc de înaltă precizie, Bocek, ce promite să îi separe pe prădători de cei prădați. Jucătorii pot explora, de asemenea, o hartă Olympus actualizată în care natura este contaminate, iar, cu Legacy Battle Pass, jucătorii pot încerca cele mai recente accesorii cosmetice de nivel legendar.

În plus, Respawn Entertainment a oferit o listă completă a noutăților din Apex Legends: Legacy.

Arene

Un mod de joc 3v3 permanent în care scopul este de a câștiga trei runde fără a ceda mai mult de o rundă adversarului sau de a continua până când o echipă are un avans de două runde. Câștigi sau pierzi, fiecare rundă începe cu echipamentul de bază și câteva materiale care pot fi folosite pentru a procura arme și actualizări. Meciurile se desfășoară pe cinci hărți, unele în locații familiare, iar altele în locații noi. În Arenă, jucătorii vor lupta în locațiile din Kings Canyon, World’s Edge și Olympus, precum și în locații din alte două hărți personalizate, Party Crasher și Phase Runner, la acestea urmând să fie adăugate mai multe, în viitor.

Noua legendă: Valkyrie

Poți declanșa o salvă de rachete pentru a distruge și dezorienta inamicul sau poți folosi abilitățile lui Valkyrie, în cazul în care lupta se intensifică, pentru a efectua o evadare rapidă spre cer. Valkyrie intră în arenă cu lucruri de dovedit și este pregătită să-și pună la pământ inamicii.

O nouă armă: Bocek

O nouă armă puternică și mortală capabilă să provoace daune uriașe la distanță medie este introdusă în joc. Arcul Bocek nu este o relicvă străveche; jucătorii îi pot crește eficacitatea cu două sloturi de tip hop-up – Tempo-ul lui Deadeye, care permite o tragere mai rapidă, și Shatter Caps, care fac ca săgețile să explodeze atunci când sunt lansate. Ambele hop-up-uri pot fi folosite simultan pentru a speria cu adevărat echipele inamice.

Actualizări ale hărții Olympus

O flotă de nave inamice din spațiul cosmic a pătruns în atmosfera planetei Psamathe, iar o navă numită Icarus a andocat pe Olympus aducând cu sine o plantă vâscoasă, parazită, de origine necunoscută. Noile locații și câmpul de vizibilitate modificat schimbă jocul pentru jucători pe parcursul hărții.

Legacy Battle Pass

Legacy Battle Pass va oferi recompense unice precum Apex Packs, XP Boosts și accesorii cosmetice cum ar fi Crafty Kitsune Rampart sau Legendary Demon’s Whisper Wraith. La nivelul 100, jucătorii deblochează Legendary Reactive Bound in Bone Devotion, cu o mulțime de alte recompense interesante de-a lungul drumului: Music Packs, Loading Screens, Skydive Emotes, Quips și multe altele.

Clasament

World’s Edge a revenit pentru prima etapă care se încheie, în timp ce a doua mută competiția pe Olympus, unde se va juca restul sezonului. În sezonul trecut, a existat o tendință ca jucătorii să obțină poziții superioare și să se străduiască să aibă cele mai bune rezultate personale, ceea ce a dus la îmbunătățirea calității și cantității meciurilor, astfel încât sistemele ranked și RP vor rămâne neschimbate.

Apex Legends: Legacy este disponibil pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC (via Origin și Steam).

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News