Endwalker este noul expansion pentru Final Fantasy XIV Online. Jocul va fi lansat pentru PS5

Autor: Cosmin Aionita | 09.02.2021
Endwalker este noul expansion pentru Final Fantasy XIV Online. Jocul va fi lansat pentru PS5

Square Enix a dezvăluit noutăți despre Final Fantasy XIV Online, cel mai popular joc de tip MMO al companiei, cu peste 20 de milioane de jucători înregistrați. În primul rând, este vorba despre noul expansion Endwalker pentru Final Fantasy XIV Online, cea de-a patra astfel de expansiune, ce urmează să-și facă apariția în toamna acestui an și care va încheia ciclul poveștii început cu A Realm Reborn.

Numeroase noutăți pentru fanii experienței online Final Fantasy

Expansion-ul Endwalker pentru Final Fantasy XIV Online va aduce jocului o sumedenie de noutăți, printre care noi job-uri, un level cap crescut de la 80 la 90, explorarea unor noi zone de dimensiuni apreciabile (Garlemald, Thavnair sau orașul Radz-at-Han), actualizări ale sistemului de luptă, noi challenge-uri, un nou trib (Arkasodara), noi dungeon-uri și amenințări, un nou Raid de dificultate ridicată (Pandæmonium), un nou mod PvP, un nou district rezidential (Ishgard) și multe, multe altele.

O nouă ediție pentru PlayStation 5

Final Fantasy XIV Online: Endwalker va fi lansat în toamna anului 2021, urmând să-și facă apariția atât în versiuni pentru PC, PlayStation 4 și Mac, cât și într-o nouă ediție pentru PlayStation 5. Această ediție next-gen a jocului va fi disponibilă în regim Open Beta începând cu 13 aprilie 2021 și va oferi numeroase upgrade-uri față de versiunea pentru PlayStation 4: framerate îmbunătățit, timpi de încărcare mult mai rapizi, rezoluție 4K etc.

Mai mult, jucătorii care au deja versiunea pentru PlayStation 4 înregistrată pe conturile lor pot descărca și juca ediția next-gen pentru PS5 fără niciun cost suplimentar, chiar de la începutul perioadei de Open Beta. De asemenea, nou-veniții în universul Final Fantasy XIV Online vor avea la dispoziție o versiune Free Trial pentru PlayStation 5. Versiunea completă a jocului (incluzând noul expansion Endwalker) va fi disponibilă la sfârșitul acestei perioade de Open Beta.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News