O eroare din Valorant plasează utilizatorii în divizii de clasament inferioare

Autor: Vlad Ionescu | 29.04.2021
O eroare din Valorant plasează utilizatorii în divizii de clasament inferioare

Valorant rămâne unul dintre cele mai populare jocuri gratuite, producătorul Riot Games investind numeroase resurse pentru dezvoltarea și actualizarea sa constantă. Totuși, se pare că jocul nu este lipsit de erori, iar cel mai nou bug descoperit afectează poziția din clasament a gamerilor. Spre exemplu, dacă un jucător era clasat în diviza Immortal, acest bug l-a transferat în Gold, la o distanță considerabilă.

Aceasta eroare de plasare incorectă a jucătorilor a fost regăsită în episodul doi, actul trei al titlului. Odată cu acest act, noul update a venit cu o mulțime de conținut interesant pentru gameri, Riot Games fiind recunoscută pentru creativitatea și diversitatea pe care le-o oferă jucătorilor. Noul act a venit cu un nou Battle Pass, articole cosmetice, cât și noua colecție Forsaken. De asemenea, harta tropicală „Breeze” a fost introdusă în titlu.

Jucătorii care au reușit să își finalizeze meciurile de plasare în rank au raportat faptul că au fost repartizați într-o divizie inferioară celei la care se așteptau. Astfel, Riot Games a pornit o anchetă, reușind să confirme și să identifice problema regăsită în joc.

Acest bug a dezechilibrat total meciurile competitive!

Printr-o postare pe Twitter, Riot Games și-a liniștit fanii, anunțându-i că sunt consțienți de această eroare, care în cel mai scurt timp va fi remediată. Unii utilizatorii au raportat faptul că au scăzut în rank de la Immortal la Gold, cele două divizii fiind la o distanță destul de mare. Cu acestă eroare, în joc s-a creat un dezechilibru total. Utilizatorii de nivel înalt au revenit la un rank slab, duelându-se cu jucători de rang inferior, care au fost depășiți de stilul de joc al gamerilor mult mai experimentați.

Pe lângă această eroare, cea mai recentă actualizare introdusă în Valorant face ca unele PC-uri să se blocheze. Conform producătorilor, cea mai bună soluție este dezinstalarea, iar ulterior reinstalarea jocului.

Sursa: DotEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News