Evil Dead: The Game, multiplayer PvP și co-op inspirat din renumita serie de filme horror

Autor: Cosmin Aionita | 18.12.2020
Evil Dead: The Game, multiplayer PvP și co-op inspirat din renumita serie de filme horror

În cadrul ceremoniei The Game Awards 2020, Saber Interactive, în colaborare cu studioul Boss Team Games, au dezvăluit jocul Evil Dead: The Game, un titlu multiplayer orientat către modurile co-op și PvP, bazat pe seria de filme omonime începută de regizorul Sam Raimi în 1981.

Jocul oficial bazat pe filmele The Evil Dead

Jocul este rodul colaborării dintre mai multe companii: pe lângă Saber Interactive și echipa de la Boss Team Games, în proiect mai sunt implicate nume precum Renaissance Pictures, Studiocanal, Metro Goldwyn Mayer și Lionsgate, fiind vorba despre un produs oficial bazat pe licența The Evil Dead. Așadar, din mijlocul acțiunii nu va lipsi nici eroul principal al filmelor – Ashley J. Williams -, interpretat și de această dată de actorul Bruce Campbell.

Ash, împreună cu aliații săi, vor fi nevoiți să lupte împotriva monstruozităților eliberate de maleficul volum Necronomicon Ex-Mortis, locațiile din joc urmând să fie inspirate din filmele The Evil Dead, Evil Dead II: Dead by Dawn, Army of Darkness, precum și serialul TV Ash vs. Evil Dead.

Ash & Co. vs. Deadites

O echipă de patru supraviețuitori va trebui să colaboreze pentru a explora, a obține echipament de la inamicii doborâți, a folosi sistemul de crafting pentru a crea item-uri noi, a își ține frica sub control și pentru a obține arfectatele necesare pentru a închide porțile dintre lumea noastră și cea a morților. Alterntiv, veți avea ocazia de a intra în pielea nemilosului Kandarian Demon, ce va putea poseda Deadites, în încercarea de a-l vâna pe Ash și pe prietenii acestuia.

Producătorii promit o atmosferă asemănătoare cu cea din film, ce va combina grotescul cu umorul negru și cu acțiunea tipică seriei. Hărțile jocului vor avea la bază locații cunoscute din filme, precum cabana bântuită din pădure, iar jucătorii vor avea la dispoziție peste 25 de arme, dintre care nu vor lipsi clasicele shotgun și drujbă ale lui Ash.

Evil Dead: The Game este dezvoltat pentru PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și Nintendo Switch.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News