Fallout 76 – avalanşă de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 09.10.2018
Fallout 76 – avalanşă de gameplay

Bethesda a susţinut o sesiune de preview pentru Fallout 76, primul joc al seriei conceput în special pentru a fi abordat online, în mod multiplayer. Mai jos puteţi admira o sumedenie de clipuri de gameplay din acest titlu, capturate cu ocazia acestei sesiuni.

În Fallout 76, jucătorii vor intra în pielea supravieţuitorilor din Vault 76, primii care sunt eliberaţi în lumea post-nucleară în 2102, la 25 de ani de la căderea primelor bombe. Aceştia vor putea lucra împreună sau se vor putea confrunta pentru a răzbi în cea mai mare lume de joc open world dintr-un titlu Fallout de până acum: nu mai puţin de şase regiuni din Virginia de Vest vor putea fi explorate, fie solo, fie alături de prieteni.

Nu vor lipsi elementele clasice ale jocurilor Fallout, cum ar fi posibilitatea de a-ţi crea propriul personaj prin intermediul sistemului S.P.E.C.I.A.L., quest-urile sau confruntările cu mutanţi periculoşi, fiind adăugat aşa-numitul C.A.M.P. (Construction and Assembly Mobile Platform) ce va permite jucătorilor să construiască şi să făurească noi item-uri oriunde în lumea de joc. Prin intermediul acestui C.A.M.P se vor putea construi adăposturi, se vor putea dobândi resurse şi se va putea face negoţ cu alţi jucători din Fallout 76.

Fallout 76 urmează să fie lansat pe 14 noiembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru joc vor primi acces în viitoarea sesiune de testare beta, aceasta urmând să debuteze pe 23 octombrie pe Xbox One, respectiv pe 30 octombrie pentru PC şi PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News