Fallout 76 la E3 2018: trailer, gameplay, imagini şi primele detalii

Autor: Cosmin Aionita | 17.06.2018
Fallout 76 la E3 2018: trailer, gameplay, imagini şi primele detalii

Vedeta conferinţei de presă susţinută de Bethesda la E3 2018 a fost fără urmă de îndoială Fallout 76, primul joc al seriei dezvoltat special pentru a fi abordat în multiplayer. Jucătorii vor intra în pielea supravieţuitorilor din Vault 76, primii care sunt eliberaţi în lumea post-nucleară în 2102, la 25 de ani de la căderea primelor bombe.

Aceştia vor putea lucra împreună sau se vor putea confrunta pentru a răzbi în cea mai mare lume de joc open world dintr-un titlu Fallout de până acum: nu mai puţin de şase regiuni din Virginia de Vest vor putea fi explorate, fie solo, fie alături de prieteni.

Nu vor lipsi elementele clasice ale jocurilor Fallout, cum ar fi posibilitatea de a-ţi crea propriul personaj prin intermediul sistemului S.P.E.C.I.A.L., quest-urile sau confruntările cu mutanţi periculoşi, fiind adăugat aşa-numitul C.A.M.P. (Construction and Assembly Mobile Platform) ce va permite jucătorilor să construiască şi să făurească noi item-uri oriunde în lumea de joc. Prin intermediul acestui C.A.M.P se vor putea construi adăposturi, se vor putea dobândi resurse şi se va putea face negoţ cu alţi jucători din Fallout 76.

Cireaşa de pe tort va fi însă posibilitatea de a găsi şi utiliza rachetele nucleare, distrugând în totalitate anumite zone de joc (aflate sau nu sub controlul altor jucători). O asemenea explozie nu doar că va şterge orice urmă de civilizaţie, dar va şi transforma respectivă zonă într-o arie populată de monştri de nivel înalt, plină de resurse foarte valoroase.

Fallout 76 urmează să fie lansat pe 14 noiembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru joc vor primi acces în viitoarea sesiune de testare B.E.T.A. (Break-It Early Test Application).

Fallout 76Fallout 76

Fallout 76Fallout 76

Fallout 76

Urmărește Go4Games.ro pe Google News