Drept farsă de 1 aprilie, PUBG a introdus un nou mod de joc

Autor: Vlad Ionescu | 03.04.2021
Drept farsă de 1 aprilie, PUBG a introdus un nou mod de joc
Foto: PUBG Corp.

Producătorii titlului PUBG le-au oferit gamerilor un nou mod de joc. Modul este unul de tipul arcade și este distribuit sub numele de POBG, iar playerii îl pot regăsi în meniul principal al jocului. Playerunknown’s Battlegrounds, sau PUBG, este un shooter de tip Battle Royale extrem de popular, care tocmai a ajuns la 1 miliard de descărcări pentru versiunea sa mobilă.

Dezvoltatorii PlayerUnknown’s Battlegrounds au sărbătorit ziua de 1 aprilie, lansând un mod arcade complet jucabil al acestui titlu. Astfel, în ceea ce fanii credeau că este o farsă de 1 aprilie, dezvoltatorii au adăugat un nou mod de joc la PUBG, introdus în versiunea Steam a jocului.

De-a lungul timpului, PUBG a contribuit foarte mult la dezvoltarea stilului de joc Battle Royale, iar, în data de 23 martie, titlul și-a sărbătorit cea de-a patra aniversare. Deși jucătorii de PUBG au primit deja o mulțime de oferte de cadouri, dezvoltatorii au mers chiar mai departe și au dezvoltat un mod arcade al jocului.

Noul mod a fost anunțat printr-un video publicat pe YouTube

Postat pe canalul YouTube PlayerUnknown’s Battlegrounds, un videoclip a devenit foarte popular, prezentând un film stil mockumentary care, la rândul său, anunța noul mod de joc pentru PUBG: POBG. Acesta este disponibil pentru versiunea de Steam a jocului, urmând să sosească și pentru console în curând. Videoclipul a fost inițial presupus a fi o farsă de 1 aprilie.

În schimb, PUBG Corp. a anunțat că versiunea free-to-play PUBG Lite pentru PC va fi închisă la finele lunii aprilie.

Sursa: PUBG

Urmărește Go4Games.ro pe Google News