Final Fantasy XIV gratuit pe PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 22.05.2020
Final Fantasy XIV gratuit pe PlayStation 4

V-am tot povestit zilele trecute despre cum un număr tot mai mare de companii oferă jocuri gratuite în această perioadă, titlul de strategie Sid Meier’s Civilization VI fiind disponibil gratis chiar acum pe Epic Games Store. Iată că și Square Enix se alătură acestei inițiative, oferind MMORPG-ul Final Fantasy XIV gratuit pe PlayStation 4.

Astfel, până pe 26 mai 2020, puteți descărca Final Fantasy XIV Online Starter Edition pentru PlayStation 4 în mod gratuit, folosind următorul link:

Download Final Fantasy XIV Online pentru PlayStation 4

După cum îi lasă de înțeles și numele, Final Fantasy XIV Online este un MMORPG realizat de Square Enix și plasat în universul Final Fantasy, în oferta gratuită fiind inclusă ediția Online Starter Edition. Aceasta este disponibilă în mod normal în schimbul unui preț echivalent cu 19,99€ și oferă jocul de bază Final Fantasy XIV Online: A Realm Reborn, alături de un abonament de 30 de zile de joc gratuit, fără a include însă expansion pack-urile Heavensward, Stormblood și Shadowbringers.

Oferta gratuită este valabilă, din pacate, doar pentru ediția de PlayStation 4 a jocului, Final Fantasy XIV Online Starter Edition fiind disponibil însă și pentru PC, prin Steam, la un preț de 9,99€.

Necesită plata unui abonament lunar, sunt incluse totuși 30 de zile gratuite

Final Fantasy XIV Online este un MMORPG ce necesită plata unui abonament lunar pentru a juca. Totuși, dacă profitați de oferta gratuită disponibilă acum pe PlayStation Network și vă asociați contul PSN de cel Square Enix, iar apoi folosiți contul Square Enix pentru vă conecta la ediția pentru Steam a jocului, puteți folosi cele 30 de zile gratuite și pe PC.

Final Fantasy XIV Online este disponibil pentru consolele PlayStation 4 și pe PC, prin intermediul Steam. Final Fantasy XIV Online Starter Edition pentru PlayStation 4 va putea fi revendicat gratuit până pe 26 mai 2020.

Surse: Gematsu, PlayStation Store Romania, Steam

Urmărește Go4Games.ro pe Google News