Genesis Collection vine cu noi skin-uri și evenimente pentru Apex Legends

Autor: Vlad Ionescu | 26.06.2021
Genesis Collection vine cu noi skin-uri și evenimente pentru Apex Legends
Foto: Electronic Arts

Fanii Apex Legends se pregătesc de un nou eveniment. Este vorba despre Genesis Collection, care va intra pe serverele jocului în data de 29 iunie și va readuce versiunile originale atât ale hărților Kings Canyon și World’s Edge, dar și Skull Town în modul Arenas. Anumite legende vor primi și skin-uri care se referă la trecutul lor. Cea mai mare actualizare este pentru Revenant, care în cele din urmă își primește moștenirea: o coasă colosală.

Evenimentul se va desfășura în perioada 29 iunie – 13 iulie 2021 și le va oferi gamerilor două săptămâni pentru a se bucura de tot ceea ce oferă. Și jucătorii mai vechi de Apex Legends vor putea retrăi “zilele de glorie” cu noul eveniment, care va adăuga versiunile originale ale primelor două hărți ale jocului. Hărțile vor prelua modurile normale Duo și Trios cu sloturi de o oră fiecare pe durata evenimentului. Acest lucru înseamnă probabil că Olympus va lua o pauză. Pe durata evenimentului, Skull Town va fi o hartă Arenas în sloturi de o oră (spre deosebire de cele 15 minute obișnuite).

Personajul Revenant își obține în sfârșit propria moștenire: o coasă colosală. De asemenea, evenimentul aduce și primul patch din Legacy, cu o serie de modificări la prețurile Arenas și câteva ajustări pentru Revenant, Bloodhound și Lifeline.

Sursa: Electronic Arts

Urmărește Go4Games.ro pe Google News