Ghost of Tsushima: Legends, multiplayer gratuit pentru Ghost of Tsushima

Autor: Cosmin Aionita | 17.08.2020
Ghost of Tsushima: Legends, multiplayer gratuit pentru Ghost of Tsushima
Foto: Sony Interactive Entertainment

Printr-o mișcare complet neașteptată, Sony Interactive Entertainment și studioul Sucker Punch au dezvăluit Ghost of Tsushima: Legends, un expansion multiplayer pentru Ghost of Tsushima, ce urmează să fie lansat în toamna acestui an.

Ghost of Tsushima: Legends va fi diferit de porțiunea single player din Ghost of Tsushima: nu va mai urma aventurile lui Jin Sakai; în schimb, se va concentra pe un grup de patru războinici legendari, eroi ai poveștilor spuse de locuitorii din Tsushima. În timp ce porțiunea single player din joc este ancorată în realism, Legends face un pas către tărâmul fantasticului, cu locații și inamici inspirați din legendele folclorului nipon.

Diferite tipuri de misiuni co-op

Legends a fost gândit drept o experiență multiplayer cooperativă. Se va putea juca în grupuri de 2, 3 sau 4 jucători, fiecare participant urmând să întruchipeze câte o clasă de personaj dintre cele patru disponibile: Samurai, Hunter, Ronin și Assassin. Fiecare clasă va avea propriile abilități speciale, despre care producătorii vor oferi detalii suplimentare în curând.

Ghost of Tsushima: Legends va beneficia de o poveste separată, ce va putea fi abordată prin intermediul unor misiuni co-op pentru doi jucători. Acestea vor crește în dificultate în mod treptat, construind pe fundația sistemului de luptă din jocul original, adaugând însă elemente magice, precum și nevoia de a te sincroniza cât mai exact cu partenerul de joc.

De asemenea, vor fi incluse și misiuni de tip Survival, abordabile în până la patru jucători, în care va trebui să supraviețuiți valurilor de atacatori, grupuri formate din cei mai puternici inamici de pe insula Tsushima, inclusiv noii adversari Oni, cu abilități supranaturale.

Pe lângă misiunile legate de poveste și cele Survival, Legends va aduce și un Raid pentru patru jucători, în cadrul căruia aceștia vor călători către un regat complet nou, unde vor înfrunta un inamic nou, terifiant. Raid-ul va sosi la scurt timp dupa lansarea lui Ghost of Tsushima: Legends.

Ghost of Tsushima: Legends este așteptat în toamna acestui an, pentru PlayStation 4, și va fi oferit complet gratuit pentru posesorii jocului Ghost of Tsushima. Producătorii vor reveni în curând cu noi informații despre clasele de eroi, posibilitățile de personalizare etc. din Legends.

Ghost of Tsushima Legends

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News