Ghostbusters: Spirits Unleashed, un nou joc multiplayer 4vs1

Autor: Cosmin Aionita | 23.03.2022
Ghostbusters: Spirits Unleashed, un nou joc multiplayer 4vs1
Foto: IllFonic

IllFonic, studioul din spatele jocurilor Friday the 13th și Predator: Hunting Grounds, au dezvăluit Ghostbusters: Spirits Unleashed, un nou titlu multiplayer 4vs1 ce urmează să fie lansat în ultima parte a acestui an pe PC și console.

Bazat pe seria de filme Ghostbusters, Spirits Unleashed va propune o formulă multiplayer destul de previzibilă: cei patru vânători de fantome trebuie să colaboreze și să se folosească de gadget-urile din dotare pentru a detecta și captura fantoma, întruchipată de cel de-al cincilea jucător. Aceasta își va putea folosi abilitățile supranaturale pentru a zbura, a se teleporta prin rift-uri, va putea poseda diferite obiecte pentru a se camufla, va putea invoca ajutoare și ataca cu slime.

Înaintea fiecărei confruntări, jucătorii se vor putea pregăti în sediul Vânătorilor de Fantome, reprodus după cel din filme, unde vor avea posibilitățile de a-și personaliza eroii, de a aplica upgrade-uri echipamentelor și abilităților acestora și chiar de a se antrena cu diferite arme și unelte.

Jucătorii vor putea vorbi și cu personaje clasice din filme, precum Winston Zeddemore (interpretat de Ernie Hudson), de la care vor obține noi misiuni, sau Dr. Raymond Stantz (Dan Aykroyd) de la Ray’s Occult Books, ce va oferi sfaturi și instrucțiuni despre cum trebuie înfruntate fantomele.

Ghostbusters: Spirits Unleashed va putea fi jucat și single player, în mod offline (cu sau fără coechipieri controlați de AI) și va beneficia și de multiplayer cross-platform, gamerii urmând să poată juca împreună indiferent de platforma pe care o folosesc.

Ghostbusters: Spirits Unleashed este așteptat în ultimul trimestru din 2022, jocul urmând să fie disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (Epic Games Store).

Sursa: IGN, MP1st

Urmărește Go4Games.ro pe Google News