Heroes of The Storm – Open Beta deschis pentru toată lumea

Autor: Cosmin Aionita | 21.05.2015
Heroes of The Storm - Open Beta deschis pentru toată lumea

Blizzard Entertainment a confirmat începerea fazei de testare Open Beta pentru Heroes of The Storm. Cu alte cuvinte, nu mai aveţi nevoie de niciun fel de cod de acces, orice doritor având posibilitatea acum de a descărca şi juca gratuit Heroes of The Storm. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să accesaţi acest link: https://eu.battle.net/account/management/download/?show=heroes.

Cu o suită de personaje legendare din universurile Blizzard (Warcraft, StarCraft, Diablo, The Lost Vikings), Heroes of the Storm invită jucătorii să-şi măsoare forţele în modurile de gameplay specifice, precum Cooperative sau Quick Match. Jucătorii experimentaţi pot forma echipe şi se pot aventura în confruntări pe măsura abilităţilor şi a experienţei dobândite.

Versiunea finală a jocului va oferi peste 30 de eroi şi şapte hărţi, fiecare cu provocări unice pe care jucătorii trebuie să le depăşească, personaje şi hărţi suplimentare urmând să fie adăugate în viitor. Jucătorii îşi vor putea personaliza eroii cu ajutorul skin-urilor şi vor putea alege dintr-o multitudine de mount-uri care îi pot ajuta să se deplaseze mai rapid pe hartă.

Ca o noutate pentru un astfel de joc, disponibil în mod normal în regim Free-to-Play, jucătorii vor putea intra în lumea din Heroes of the Storm şi prin intermediul partenerilor retail din România, de unde se va putea achiziţiona un Starter Pack la un preţ recomandat de 89,90 lei, cu aproximativ 66% mai puţin faţă de costul total al tuturor item-urilor incluse în acest pachet. Heroes of The Storm Starter Pack va include cinci eroi, un skin şi un mount exclusiv:

Eroi: Zeratul, Li Li, Jaina, Zagara şi Sonya
Skin: Zeratul Ronin
Mount: Gold Tiger

Heroes of The Storm, în versiunea sa finală pentru PC şi Mac, va fi lansat pe 2 iunie 2015.

Heroes of The Storm

Urmărește Go4Games.ro pe Google News