Heroes of the Storm renunţă la o parte dintre jucători

Autor: Cosmin Aionita | 18.10.2018
Heroes of the Storm renunţă la o parte dintre jucători

Odată cu apariţia celui mai nou update pentru MOBA-ul Heroes of The Storm, Blizzard Entertainment a făcut pasul promis încă din această primăvară şi a renunţat jucătorii ale căror PC-uri încă folosesc procesoarele şi sistemele de operare 32-bit şi bătrânul DirectX 9.

Această etapă urmează pasul făcut de Blizzard Entertainment în toamna anului trecut, când a eliminat din jocurile şi serviciile sale compatibilitatea cu vechile Windows XP şi Windows Vista. Conform celor de la Blizzard, vasta majoritate a jucătorilor de Heroes of The Storm rulează versiunea 64-bit a jocului şi deţin un sistem cu DirectX 11 sau o versiune mai recentă, deci această modificare nu ar trebui să afecteze foarte multă lume.

Odată cu încetarea suportului pentru 32-bit, Blizzard are undă verde să extindă anumite elemente ale jocului, în special cele dependente de cantitatea maximă de memorie RAM adresabilă de către sistemele de operare 32-bit (insuficientă pentru un joc serios din zilele noastre). De altfel, noul update pentru Heroes of The Storm aduce şi un nou erou jucabil: Mal’Ganis din universul Warcraft, pe care îl puteţi admira în trailer-ul de mai jos.

Heroes of The Storm este disponibil, în mod gratuit, în versiuni pentru PC (Windows) şi Mac.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News