Hyenas este un nou shooter dezvoltat de studioul din spatele seriei Total War

Autor: Cosmin Aionita | 27.06.2022
Hyenas este un nou shooter dezvoltat de studioul din spatele seriei Total War
Foto: SEGA

SEGA a dezvăluit Hyenas, un nou shooter multiplayer dezvoltat de studioul Creative Assembly (seria Total War, Alien Isolation etc.).

Povestea din Hyenas este destul de originală, miliardarii părăsind planeta Pământ în favoarea paradisului fiscal de pe Marte. Din păcate, tehnologia necesara pentru aceste călătorii interplanetare aproape că a distrus Terra, transformând planeta albastră într-o veritabilă ruină.

Iar noua monedă de schimb pentru bogații de pe Marte au devenit rămășițele vechii civilizații de pe Pământ. Acum a venit momentul ca echipele de pământeni rămași, numite Hyenas, să se organizeze și sa recupereze toate artefactele furate de bogătașii marțieni.

Echipele de Hyenas se vor contrunta astfel, în încercarea de a fi cei mai eficienți pirați spațiali, în medii de joc ce vor favoriza mișcările rapide, zonele de gravitație zero sau inversată, rețelele de securitate sau forțele militare angajate să protejeze averile marțienilor.

Producătorii au dat asigurări că Hyenas nu va include mecanici de tip pay-to-win, atât de hulite în rândurile jucătorilor de shootere online. De asemenea, cei de la Creative Assembly se bazează pe feedback-ul comunității pentru dezvoltarea jocului, înscrierile fiind deschise pentru participarea la viitorul alpha test ce se va desfășura pe PC.

Hyenas urmează să fie lansat în 2023 pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și PC.

Hyenas
Foto: SEGA

Sursa: GamePress.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News