Jocurile World of Tanks vor primi conținut inspirate din filmul Dune: Part Two

Autor: Cosmin Aionita | 13.02.2024
Jocurile World of Tanks vor primi conținut inspirate din filmul Dune: Part Two
Foto: Wargaming

Wargaming anunță un parteneriat cu seria de filme Dune de la Legendary Entertainment, conținut suplimentar și aventuri specifice urmând să fie adăugate în jocurile World of Tanks, World of Tanks Blitz și World of Tanks Modern Armor.

Astfel, în intervalul 15 februarie – 1 aprilie 2024, jucătorii se pot aștepta la tot felul de event-uri in-game, concepute pentru fiecare dintre platformele vizate, cu diferite mecanici de joc și recompense exclusive inspirate din seria Dune.

World of Tanks PC Dune: Part Two – Destiny Arrives Battle Pass va începe pe 15 februarie și va dura până pe 25 februarie. Acest capitol va oferi o poveste separată, plasată pe planeta acoperită de deșerturi, în care își vor face apariția personaje emblematice precum războinicul-poet Gurney Halleck, Glossu Rabban (nepotul Baronului Vladimir Harkonnen) sau Lady Jessica. Jucătorii vor putea recruta eroi sau personaje negative din seria de filme Dune drept membri ai echipajelor și vor primi astfel item-uri prețioase, precum decal-uri sau inscripții exclusive. De asemenea, jucătorii vor avea ocazia să conducă un model Premium de tanc, un Mittlerer KPZ.PR.68 de Tier VIII, “gătit” într-un style 3D cu efecte vizuale speciale.

World of Tanks Dune
Foto: Wargaming

De asemenea, între 23 februarie și 7 martie, un event bazat pe cel de-al doilea film din seria Dune va fi găzduit de World of Tanks Blitz. În acest interval, jucătorii vor putea obține item-uri precum Crysknife-ul făurit din dintele unui vierme de nisip, Maker hooks pentru a stăpâni și călări giganticele creaturi, fundalul și avatarul de profil Gurney Halleck și vor avea de rezolvat quest-uri noi, bazate pe Glossu Rabban și tabăra fremenilor. Principala recompensă adusă de acest event va fi formidabilul Groundtank, inspirat de forțele Sardaukar din Dune. Nu în ultimul rând, un skin Haverster pentru un tanc Maus va fi disponibil în bundle-uri speciale.

În schimb, în World of Tanks Modern Armor, jucătorii se vor putea aventura într-un community event împărțit în trei stagii, fiecare dintre acestea oferind obiective unice, precum și recompense exclusive din universul celui de-al doilea film Dune. Astfel, personaje precum Gurney Halleck, războinicul Sardaukar și Glossu Rabban pot fi obținute drept comandanți de tanc. Mai mult, o versiunea specială 3D a comandatului Glossu Rabban va fi disponibilă pentru jucătorii de pe console. Event-ul in-game va începe pe 5 martie 2024.

Filmul Dune: Part Two, regizat de Denis Villeneuve, va avea premiera în cinematografele din România pe 1 martie 2024.

Sursa: Wargaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News