League of Legends vine la Comic Con 2016

Autor: Cosmin Aionita | 11.05.2016
League of Legends vine la Comic Con 2016

Veşti excelente pentru fanii League of Legends din România: pentru prima dată la noi în ţară, în cadrul Comic Con 2016, pasionaţii jocului se vor putea bucura de conceptul de „sat” League of Legends.

Satul League of Legends promite să devină pentru trei zile principalul loc de întâlnire al tuturor fanilor LoL din România, dar şi din alte ţări. Daca vreti să avansaţi pe ladder, dar nu aţi găsit coechipierii potriviţi, aveţi mari şanse să îi identificaţi în satul League of Legends, locul unde se vor putea cere sfaturi şi se va putea interacţiona cu personalităţi ale jocului celor de la Riot Games, precum Riot Amorsa, Shalkar sau ZexZex.

Satul League of Legends va găzdui numeroase activităţi specifice pentru fanii jocului precum demonstraţii ad-hoc în care artişti locali vor desena pentru vizitatori cele mai îndrăgite personaje şi obiecte din League of Legends, dar şi jocuri demonstrative zilnice.

Iar pentru pasionaţii de cosplay, satul League of Legends se va transforma în scena perfectă pentru a prezenta costumele şi accesoriile impresionante. Vizitatorii vor putea da mâna şi se vor putea fotografia cu cei mai buni cosplayeri din ţară, dar şi cu eroii League of Legends favoriţi.

De asemenea, satul League of Legends va fi locul unde fanii jocului vor avea ocazia să-şi întâlnească streamerii şi jucătorii locali preferaţi. Nu în ultimul rând, cei mai norocoşi participanţi vor putea pleca acasă cu premii constând în item-uri pentru inventarul propriu.

Conform organizatorilor, satul League of Legends din cadrul Comic Con 2016 (Romexpo, Bucureşti, 27-29 mai) promite să fie unul dintre cele mai importante evenimente LoL din România.

League of Legends

Urmărește Go4Games.ro pe Google News