Modificări importante pentru eroul Xin Zhao din League of Legends

Autor: Vlad Ionescu | 04.03.2021
Modificări importante pentru eroul Xin Zhao din League of Legends

Mark „Scruffy” Yetter, directorul de design al jocului League of Legends, a prezentat modificările provizorii pentru eroul Xin Zhao, explicând că designer-ul Tim „TheTruexy” pregătește un mic upgrade pentru acest personaj. Deși nu există încă o dată de lansare stabilită pentru acest update, modificările par să îmbunătățească posibilitățile de joc de la distanță ale lui Xin Zhao și să deschidă mai multe opțiuni de atac.

Detalii despre modificările pregătite pentru Xin Zhao

Pentru abilitatea pasivă Determination îi oferă lui Xin Zhao mai puțin heal, dar va crește procentul AP cu 15, până la un total de 55 la sută. Modificările nu afectează daunele fizice produse de Three Talon Strike, trecând de la 20/28/36/44/52 la 15/24/33/42/51. Majoritatea actualizărilor par să se concentreze pe Wind Becomes Lightning (W). Fanii se pot aștepta la modificări ale hitbox-urilor, o creștere a costului manei, daune bonus suplimentare pe baza șanselor critice de lovitură, raza de acțiune crescută, scăderea timpului de cooldown la rankuri superioare și suport suplimentar pentru o construcție AP. În plus, Wind Becomes Lightning actualizat va oferi vizibilitatea țintelor timp de trei secunde.

Si Audacios Charge (E) își mărește aria de acoperire la 1.100, iar cooldown-ul va fi micsorat de la 12 secunde la numai 11 secunde.

Este clar că jucătorii de Xin Zhao din League of Legends au întâmpinat dificultăți în condițiile actuale, având o rată de victorii de numai 47,6% în rândurile categoriei Platinum, potrivit Champion.gg.

Sursa: League of Graphs, Mobafire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News