Valve adăuga un nou mod de joc în Counter-Strike: Global Offensive și modifică funcționalitatea conturilor non-Prime

Autor: Vlad Ionescu | 08.06.2021
Valve adăuga un nou mod de joc în Counter-Strike: Global Offensive și modifică funcționalitatea conturilor non-Prime
Foto: Valve

De când a devenit gratuit, Counter-Strike: Global Offensive s-a bucurat de un număr mai mare de utilizatori la nivel global. Totuși, odată cu această schimbare realizată de Valve, jucătorii ce trișează, cunoscuți și drept hackeri sau “codați”, au apărut din ce în ce mai frecvent pe serverele jocului. Deși Valve are un sistem anti-fraudă foarte bun, metodele de a trișa sunt din ce în ce mai avansate și le permit trișorilor să joace ceva timp până să fie detectați.

Prima soluție gândită de companie a fost introducerea sistemului Prime. Funcția este una destul de simplă și le oferă gamerilor mai multă siguranță în partidele desfășurate. Pentru a obține acest beneficiu, utilizatorii erau fie nevoiți să atingă un anumit nivel în joc, fie să cumpere jocul Counter-Strike: Global Offensive. Dacă toți jucătorii aveau Prime activat, șansele ca pe server să apară “codați” scădeau la jumătate.

Funcția Prime va fi exclusivă jucătorilor ce au cumpărat jocul!

Pentru a mai reduce din numărul de jucători ce utilizează diferite metode de a trișa, Valve s-a hotorât să mențină funcția Prime doar pentru jucătorii ce cumpără titlul. Astfel, un utilizator care a fost nevoit să cumpere jocul se va gândi de două ori înainte de a utiliza un cod. Această metoda va reduce, cel mai probabil, numărul de jucători ce aleg să trișeze și să strice plăcerea celorlalți utilizatori.

De asemenea, odată cu această actualizare își va face apariția și un nou mod de joc: Unraked. Modul va fi disponibil în clasele Competitive, Wingman și Danger Zone și le va oferi gamerilor o experiență competitivă fără a afecta Skill Groups.

Au fost aduse modificări și pentru conturile non-Prime. Acestea nu vor mai câștiga XP, nu vor mai avansa în Rang și Skill Group prin timpul petrecut în joc. În plus, acestea nu vor mai putea participa la meciurile ranked și nu vor mai activa articole Bonus Rank XP și nici medalii de serviciu.

Sursa: Counter-Strike Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News