Counter-Strike: Global Offensive devine gratuit, primeşte mod Battle Royale

Autor: Cosmin Aionita | 07.12.2018
Counter-Strike: Global Offensive devine gratuit, primeşte mod Battle Royale

Chiar dacă Valve nu a participat direct la The Game Awards 2018 (eveniment dominat oarecum de anunţuri legate jocuri disponibile prin intermediul serviciului concurent Epic Games Store), deţinătorii platformei Steam s-au folosit de ziua de ieri pentru a face un anunţ deosebit de important, mai ales pentru fanii Counter-Strike. Astfel, începând de acum, CS: Global Offensive va fi disponibil pe Steam în mod gratuit, în regim Free-to-play.

Astfel, noii jucatori de CS: GO vor primi acces gratuit la toate modurile de joc, la sistemul de matchmaking, precum şi la o serie limitată de item drops şi clase de arme. Cei care achiziţionaseră versiunea plătită a jocului se vor bucura de Prime Status, prin intermediul căruia vor avea acces la item-uri şi arme exclusive. Prime Status-ul poate fi achiziţionat, contra cost, şi de jucătorii versiunii gratuite.

Mai mult, odată cu migrarea la modelul Free-to-play, Counter-Strike: Global Offensive primeşte şi un nou mod de joc de tip Battle Royale: Danger Zone. Meciurile de tip free for all din Danger Zone vor fi limitate la 16 jucători, în timp ce confruntările pe echipe pot urca până la 18 jucători. Cei de la Valve estimează că un meci de tip Danger Zone durează în jur de zece minute, jucătorii ce beneficiază de Prime Status şi care reuşesc să acumuleze 250XP în acest mod de joc urmând să primeasca skin-ul suvenir Lab Rats pentru arma MP5-SD.

Counter-Strike: Global Offensive, inclusiv proaspăt lansatul mod Danger Zone, poate fi jucat în mod gratuit prin intermediul Steam.

CSGO Danger Zone

Urmărește Go4Games.ro pe Google News