Noul patch 11.4 din League of Legends aduce o mulțime de modificări

Autor: Vlad Ionescu | 10.02.2021
Noul patch 11.4 din League of Legends aduce o mulțime de modificări
Foto: Riot Games

Sezonul cu numărul 11 din League of Legends a venit și cu un nou patch (11.4), Riot Games actualizând o parte dintre obiectele și skin-urile jocului. După ce obiectele de vindecare au fost utilizate excesiv, producătorii titlului au schimbat unele elemente notabile pentru a echilibra un pic mai bine supraviețuirea eroilor. Lansarea patch-ului 11.4 din League of Legends este programată pentru 18 februarie 2021.

Modificări importante aduse de patch-ul 11.4

Moonstone Renewer va primi o serie de actualizări importante în acest patch. De la începutul sezonului 11, costul redus al articolului în raport cu eficiența sa în vindecarea echipei le-a oferit gamerilor o strategie de sprijin în afara benzii. Așadar, Riot Games a decis să diminueze vindecarea oferită de item, în funcție de nivelul campionului afectat. Everfrost va avea un timp de lansare redus cu 0,1 secunde, dar întârzierea vrăjii rămâne neschimbată. Kindlegem este adăugat la formula de generare a vrăjii Everfrost, iar damage-ul său activ va fi crescut de la 100 cu un raport AP de 30% la 125 cu un raport AP de 35%.

Lista completă de actualizări pe care le va aduce patch-ul 11.4 pentru League of Legends a fost publicată pe Twitter chiar de către Mark Yetter, Gameplay Design Director al jocului în cadrul Riot Games. Conform afirmațiilor acestuia, lista nu este încă finală și mai pot apărea modificări până la apariția patch-ului.

Sursa: GfinityEsports.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News