Noutăţile aduse de sezonul al şaselea pentru PlayerUnknown’s Battlegrounds

Autor: Cosmin Aionita | 16.01.2020
Noutăţile aduse de sezonul al şaselea pentru PlayerUnknown's Battlegrounds

Foarte popularul shooter de tip Battle Royale PlayerUnknown’s Battlegrounds este pe cale să intre în cel de-al şaselea sezon la sfârşitul acestei luni, iar producătorii de la PUBG Corporation au dezvăluit noutăţile pe care le va aduce această nouă etapă a jocului.

În primul rând, odată cu acest update, PUBG va primi o nouă hartă, concepută pentru 64 de jucători: Kakarin, o insulă plasată pe coasta de nord a Africii. Această hartă nouă va include şi o arie periculoasă numită „Black Zone”, capabilă să schimbe structura reliefului de pe insulă, distrugând clădiri şi forţând astfel jucătorii să iasă din eventualele ascunzători.

De asemenea, cel de-al şaselea sezon pentru PUBG va adăuga jocului un nou tip de explozibil – sticky bomb-ul –, precum şi un vehicul zburător ce va putea acomoda doi jucători (motor glider), pe care îl vom putea întâlni doar în noua hartă Kakarin.

În plus, odată cu debutul noului sezon, PUBG va beneficia şi de Survivor Pass, un nou sistem de progresie battle bass gratuit bazat pe challenge-uri propuse comunităţii de jucători, ce vor putea astfel să deblocheze recompense in-game, precum şi informaţii despre istoria insulei Kakarin.

Sezonul al şaselea pentru PlayerUnknown’s Battlegrounds va debuta pe PC şi console începând cu 25 ianuarie 2020, dar jucătorii de pe PC pot încerca noutăţile chiar acum pe server-ul de test.

PUBG

PUBGPUBG

PUBGPUBG

PUBGPUBG

Urmărește Go4Games.ro pe Google News