BioWare deschide o nouă eră Star Wars: The Old Republic prin expansion-ul Legacy of the Sith

Autor: Cosmin Aionita | 02.07.2021
BioWare deschide o nouă eră Star Wars: The Old Republic prin expansion-ul Legacy of the Sith
Foto: Electronic Arts

Studioul BioWare a dezvăluit Legacy of the Sith, următorul expansion major pentru jocul Star Wars: The Old Republic, care celebrează împlinirea a zece ani de la lansarea titlului și care marchează începutul unei noi perioade pentru acest MMORPG.

Legacy of the Sith continuă să se bazeze pe povestea dinamică Star Wars: The Old Republic, care îi va trimite pe jucători într-o campanie militară dedicată securizării unei planete pentru facțiunea lor, în timp ce descoperă planul trădătorului Sith Darth Malgus. Expansion-ul oferă, de asemenea, îmbunătățiri la nivelul experienței jucătorului printr-o nouă funcție – Combat Styles, care extinde opțiunile și oferă numeroase îmbunătățiri.

Expansion-ul Legacy of the Sith pentru Star Wars: The Old Republic va fi disponibil în sezonul sărbătorilor de iarnă 2021, pe PC, prin SWTOR.com și Steam. Expansion-ul va marca începutul celebrării celei de-a zecea aniversări a jocului, care va avea loc pe tot parcursul anului 2022 și va oferi noutăți de conținut, evenimente, actualizări și multe altele.

Numeroase noutăți pentru jucătorii de Star Wars: The Old Republic

Legacy of the Sith îi va conduce pe jucători într-o aventură până la capătul galaxiei, inclusiv pe planeta acvatică Manaan, în căutarea lui Darth Malgus. Actualizarea majoră va crește numărul maxim de niveluri disponibile jucătorilor cu 5, până la nivelul 80. Cele mai dificile provocări de până acum din Star Wars: Old Republic vor oferi, de asemenea, noi misiuni colaborative, precum o misiune tip Flashpoint pe planeta îndepărtată Elom, precum și una tip Operation în rămășițele unei stații de cercetare spațială.

Cea mai recentă extensie va introduce noua funcție Combat Styles, care amplifică experiența personalizată Star Wars în Star Wars: The Old Republic. Funcția Combat Styles va permite jucătorilor să aleagă în mod independent o abordare narativă specifică unei anumite clase, pe care să o asocieze inclusiv cu seturi de abilități specifice unor personaje din clase diferite. Jucătorii vor beneficia de îmbunătățiri în procesul de creare a propriului personaj Star Wars printr-un sistem îmbunătățit. În plus, noutățile de personalizare și cosmetice și design-ul actualizat contribuie la îmbunătățirea experienței Star Wars: The Old Republic pentru toți jucătorii, noi sau împătimiți.

Legacy of the Sith
Foto: Electronic Arts

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News